Čakovec dočekuje momčad Novog Zagreba, Prelog gostuje u Križevcima

Nakon što je Prelog u prošlom kolu pobijedio momčad Novog Zagreba (41:31), a Čakovec slavio na gostovanju u Sisku (31:33), međimurski rukometni klubovi u 1. HRL Sjever okreću se novim izazovima u potrazi za novim bodovima u 19. kolu koje je na rasporedu ovog vikenda.

Čakovec sutra od 19:00 u dvorani Graditeljske škole Čakovec dočekuje momčad Novog Zagreba. Iako su i dalje na visokom četvrtom mjestu, nalaze se samo na bod zaostatka od trećeplasiranog križevačkog KTC-a.

– U goste dolazi ekipa RK Novi Zagreb koja se nalazi na sedmom mjestu tablice sa 19 osvojenih bodova. U prvom djelu sezone gosti iz Zagreba iznenadili su Čakovec na njihovom terenu, no rukometaši Čakovca nakon četiri pobjede motivirano dočekuju utakmicu i traže nastavak dobrog niza kako bi osigurali priključak za vodećima i borbu za vrh tablice.

Domaći teren i podrška navijača uvijek daju dodatnu prednost. Pozivamo navijače da dođu uživati u odličnom rukometu i podržati domaće igrače na putu prema vrhu, poručuju iz MRK Čakovec te dodaju kako je ulazak u dvoranu dozvoljen gledateljima s EU covid potvrdom.

Prelog po bodove u Križevce

Rukometaši Preloga gostuju kod križevačkog KTC-a. Utakmica je na rasporedu u 19:00 te Priločanci traže nastavak uspješnog niza. Trenutno su 12. na tablici 1. HRL Sjever, a zahvaljujući odličnim predstavama u posljednje vrijeme, uspjeli su iza sebe ostaviti rukometaše Virovitice i Vidovca.

Prelog već ima dvije proljetne pobjede te će treću zasigurno tražiti i u ovom susretu. Podsjetimo, Vjeran Toplek je i dalje najbolji strijelac lige s 139 postignutih pogodaka.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE