BADMINTON: Održano PH 2019 za kadete na PH 2019. Vito Peti i Matej Martinjak osvojili brončanu medalju

badminton sudionici PH
sudionici PH

U subotu 9. studenoga 2019. u dvorani II. OŠ Čakovec u odličnoj organizaciji BK Međimurja Čakovec održano je PH 2019 za kadete U-15. Na PH je nastupilo 32 kadetkinje i kadeta iz 9 klubova Hrvatske, a među njima i kadetska ekipa čakovečkog kluba pod vodstvom trenera Tomislava Grubića.

Voditelj natjecanja bio je naš Filip Mikolaj, a suci: Lucija Zadravec iz Čakovca i sudački kandidati: Luka Grubić i Filip Bel iz Čakovca. PH 2019. svečano je otvorio dogradonačelnik Grada Čakovca Zoran Vidović.

U konkurenciji kadeta naslov i zlatnu medalju osvojio je Marko Janičić (DU) pobjedivši u finalu Roka Pipunića (PZ) sa 2:0. Brončane medalje osvojili su Hrvoje Mavriček (MZ) i Ivano Kukla (Novska)

Poredak naših igrača: Vito Peti i Vito Blažić četvrtfinale, Matej Martinjak, Rafael Šimunić, Roko Sternad i Edo Đurkas 1/8.

U konkurenciji kadetkinja naslov je osvojila Jelena Buchberger (VG) pobjedivši u finalu Luciju Barišić (Sokol BJ) sa 2:0.Brončane medalje osvojili su: Ana Pranić (MZ) i Lucija Barišić (Novska).

Poredak naših igračica: Vanja Novak, Jana Turk i Lucija Kacun četvrtfinale te Nela Novak i Klara Hajdarović 1/8.

U konkurenciji mješovitih parova kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Ivan Roko Pipunić/Jelena Buchberger (PZ/VG) pobjedivši u finalu par Ivano Kukla/Lucija Barišić (Novska) sa 2:1. Brončane medalje osvojili su: Hrvoje Mavriček/ Vlatka Kopsa (MZ) i Borut Pačev/Zrinka Kopsa (MZ).

Poredak naših parova: Vito Peti/Vanja Novak, Matej Martinjak/Nela Novak, Rafael Šimunić/Klara Hajdarović i Vito Blažić/Jana Turk četvrtfinale.

U konkurenciji parova kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Roko Pipunić /Marko Janičić (PZ/DU) pobjedivši u finalu par Ivan Nimac/Borut Patčev ( MZ) sa sa 2:0. Brončane medalje osvojili su: naš par Vito Peti/Matej Martinjak (MČ) i Ivan Korunda / Ivano Kukla (ZM/N).

Poreda ostalih naših: Vito Blažić/ Edo Đurkas i Rafael Šimunić/Roko Sternad četvrtfinale.

U konkurenciji parova kadetkinja naslov prvaka osvojile su Vlatka Kopsa/Ana Pranić (MZ) pobjedivši u finalu par Jelena Buchberger/Ivona Šestok (VG) sa 2:0. Brončane medalje osvojili su: Lucija Barišić/Sara Gičev (Sokol BJ) i Karla Podvalej/Kora Špehar (ZM).

Poredak naših: Lucija Kacun /Jana Turk i Vanja Novak/Nela Novak četvrtfinale.

– Čestitke našem brončanom paru Mateju Martinjaku i Vitiju Petiju na osvojenoj medalji na PH 2019 gdje smo nastavili ovogodišnji niz osvajanja medalja na PH 2019, poručuju iz BK Međimurje.

Sljedećeg vikenda 16/17.11.2019. u Zagrebu se održava PH 2019 za mlađe kadete i mlađe juniore gdje očekujemo nastavak osvajanja medalja na PH 2019.

Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima na pomoći u uspješnoj organizaciji PH. (tg)

 kadetska ekipa BKMČ
kadetska ekipa BKMČ
badminton postolje muških parova
postolje muških parova

Ostavi komentar