15.2 C
Čakovec
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Izvanredan uspjeh BK-a “Međimurje“ Čakovec na PH 2023.

Danas, 11. studenog, u dvorani II. OŠ Čakovec u odličnoj organizaciji BK-a “Međimurje“ Čakovec održano je PH 2023. za poletarce u11 i juniore u19.

Na PH 2023. je nastupilo 21 poletarki i poletaraca iz 7 klubova Hrvatske, 29 juniorki i juniora iz 7 klubova Hrvatske, a među njima uspješno ekipa poletaraca i juniora Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića.

Vrhovna sutkinja bila je Ivanka Pokorni iz Zagreba, voditelj natjecanja bio je Filip Mikolaj, a sudci: Filip Bel, Luka Grubić i Ivan Grubić iz Čakovca.

PH 2023 za poletarce i juniore svečano je otvorila gradonačelnica Čakovca, Ljerka Cividini.

U konkurenciji poletaraca u11 naslov i zlatnu medalju osvojio je Tomo Vučica (ZM). Plasman igrača BK-a “Međimurje“ Čakovec: Patrik Martinjak ispao u ¼, a Jura Blažević Pavić, Vigo Sanjković i Vilim Đuran ispali u 1/8.

U konkurenciji poletarki u11 naslov i zlatnu medalju osvojila je Tia Rakovčan (UBK Bjelovar), a igračica Hana Trstenjak, je osvojila brončanu medalju. Plasman igračica BK-a “Međimurje“ Čakovec: Korina Mesarić i Lucija Jović ispale u ¼, a Ana Katarina Lesjak u 1/8.

U konkurenciji parova poletaraca u11 naslov i zlatnu medalju osvojio par Filip Imenjak/Toma Vučica (ZM), a par BK-a “Međimurje”, Vigo Sanjković/Vilim Đuran osvojio je brončanu medalju, a drugi par BK-a “Međimurje”, Jura Blažević Pavić/Patrik Martinjak ispao je u ¼.

U konkurenciji parova poletarki u11 naslov i zlatnu medalju osvojio par Lara Čaloš/Tia Rakovčan (OS/UBK) pobjedivši u finalu par BK-a “Međimurje”, Korina Mesarić/Hana Trstenjak s rezultatom 2:0, koje su tako osvojile srebrnu medalju. Drugi par BK-a “Međimurje”, Lucija Jović/Ana Katarina Lesjak osvojile su brončanu medalju.

U konkurenciji juniora u19 naslov i zlatnu medalju osvojio je Hrvoje Mavriček (MZ). Plasman BK-a “Međimurje”: Filip Jambrošić, Matija Hrustek, Vito Panić i Noa Šipoš ispali u 1/8.

U konkurenciji juniorki u19 prvakinja je postala Jelena Buchberger (VG).

Vanja Novak (BK “Međimurje”) ispala je u ¼.

U konkurenciji parova juniora u19 prvaci su postali par Hrvoje Mavriček/Vito Radovanović (MZ). Plasman parova BK-a “Međimurje”: Vito Panić/Noa Šipoš i Filip Jambrošić/Matija Hrustek ispali u ¼.

U konkurenciji parova juniorki u19 prvakinje su postale par Ana Pranić/Sara Šulc (MZ). Par BK-a “Međimurje”, sestre Vanja i Nela Novak, osvojile su brončanu medalju.

U konkurenciji mješovitih parova juniora u19 naslov prvaka osvojio je par Hrvoje Mavriček/Ana Pranić (MZ). Par BK-a “Međimurje”, Noa Šipoš/Vanja Novak, ispao u ¼.

Čestitke svim igračica i igračima na osvojenim medaljama.

Ove osvojene medalje su samo dokaz nastavka uspješnog rada u BK-u “Međimurje” te nastavak kontinuiranog osvajanja medalja na PH te čestitke trenerima i upravi kluba.

Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima na pomoći u uspješnoj organizaciji PH 2023.: generalni sponzor: Croatia osiguranje Zagreb, zlatni sponzori-donatori: Grubić  zastupanje u osiguranju Čakovec, Vizija Nedelišće, Konplast Pušćine, Trstenjak-tesar Šenkovec, Hidropneumat Trnovec Bartolovečki, srebrni sponzori-donatori: KOLAR-1 Strahoninec, Žvorc graditeljstvo Čakovec i Senko Štefanec  te brončani sponzori-donatori:   GO Studio P Nedelišće, Sitotisak Pomor Čakovec i Rampel Šenkovec .

Generalni pokrovitelj: Grad Čakovec i pokrovitelji: II.OŠ Čakovec, ZSU Grada Čakovca i ZŠUISMŽ.

 

 

Izvor i foto: BK “Međimurje”

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE