3.9 C
Čakovec
Utorak, 19 ožujka, 2024

Matej Martinjak zlatni u paru s Josipom Đerijem

U subotu i nedjelju, 17. i 18. listopada u dvorani II. OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji BK Međimurje Čakovec održan je 3. Savezni turnir za mlađe kadete u13 i mlađe juniore u17 (subota) te kadeta u15 (nedjelja) Hrvatskog kupa 2020. 

Na turniru 3. HK 2020 U13,17 u subotu nastupilo je 20 mlađih kadeta i 18 mlađih juniora iz 9 klubova Hrvatske, a među njima mlađe kadetska i mlađe juniorska ekipa našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca.

Voditelji natjecanja bio je naš Luka Grubić, vrhovni sudac Darko Ivan Vidaković iz Velike Gorice, a suci: sudački kandidat Filip Bel iz Čakovca.

U konkurenciji mlađih kadeta pobjedu je ostvario Vito Radovanović (MZ).

U konkurenciji mlađih kadetkinja pobjedu je ostvarila Rania Vindiš (FLEX).

Naša Ana Leskovar osvojila je 9. mjesto.

U konkurenciji parova mlađih kadeta pobjedu je par  Miran Vojvodić/Lovro Matovina (ZM/KC).

U konkurenciji parova mlađih kadetkinja pobjedu je par Maja Pranić / Ana Pranić  (MZ). Poredak naših: 4. Ana Leskovar (MČ)/Laura Špehar (ZM).

U konkurenciji mlađih juniora pobjedu je ostvario Ivor Zekan (MZ) pobjedivši u napetom finalu našeg Ivana Grubića (MČ) sa 2:0 (21:18, 21:19).

Poredak ostalih naših: 7. Dino Blažić i 10. Matej Martinjak.  

U konkurenciji mlađih juniorki pobjedu je ostvarila Jelena Buchberger (VG). 

U konkurenciji  parova mlađih juniora  pobjedu je ostvario naš Ivan Grubić (MČ)  sa Rokom Pipunićem iz Zagreba pobjedivši u finalu par Ivor Zekan/Emil Sinković (MZ) sa 2:0 (21:81, 21:15) i tako je Ivan nastavio niz od 5 pobjeda u paru od 2019. godine uključujući 4 turnira HK 2019 i 2020 te PH 2019.

Predak ostalih naših: 4. Matej Martinjak/Dino Blažić.

U konkurenciji parova mlađih juniorki pobjedu je ostvario par Stella Balenović / Ana Pranić  (MZ).

Na turniru 3. HK 2020 U15 u nedjelju nastupilo je 26 kadeta iz 7 klubova Hrvatske, a među njima i kadetska ekipa našeg kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca.

Voditelji natjecanja bio je naš Filip Bel, vrhovni sudac Darko Ivan Vidaković iz Velike Gorice, a sudac Borna Vadlja iz Čakovca.

U konkurenciji kadeta U15  pobjedu ostvario je Roko Pipunić (PZ) pobjedivši u finalu našeg Mateja Martinjak kojemu je to bilo prvo finale sa 2:0 (21:7,21:8 ). Treće mjesto osvojio je naš Josip Đeri koji je u napetom meču pobjedio Mirana Vojvodića (ZM) sa 2:1 (13:21, 21:15, 29:27). 

Poredak naših: 10. Roko Sternad, 11. Noa Šipoš i 12. Vito Panić.

U konkurenciji kadetkinja pobjedu je ostvarila Jelena Buchberger (VG).

 Poredak naših: 7. Vanja Novak i 8. Nela Novak.

U konkurenciji parova kadeta pobjedu je ostvario naš par Matej Martinjak/Josip Đeri kojima je to prva pobjeda, pobjedivši u finalu par Ivan Šamija / Ivor Đurković ( Flex ) sa 2:1. 

Poredak ostalih naših: 5. Vito Panić/Noa Šipoš .

U konkurenciji parova kadetkinja pobjedu je ostvario par Vlatka Kopsa/Ana Pranić (MZ) dok je naš par Vanja Novak/Nela Novak osvojio brončanu medalju.

Turniri su se održali bez prisustva gledatelja uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima  na pomoći u uspješnoj organizaciji turnira : generalni sponzor: Croatia osiguranje Zagreb, zlatni sponzori-donatori: Grubić  zastupanje u osiguranju Čakovec,  Vizija Nedelišće, Konplast Pušćine, Međimurske vode Čakovec, List Međimurje Čakovec, TEAM GRAĐENJE Čakovec i Eko Međimurje Šenkovec,  srebrni sponzori-donatori: HAZ project Čakovec,  Strojobravarski obrt Kolar Strahoninec, PPM Čakovec, Žvorc graditeljstvo Čakovec, Vodoinstalateri  Balog Strahoninec  i Senko Štefanec  te brončani sponzori-donatori:  MCS Strahoninec, GO Studio P Nedelišće, Sitotisak Pomor Čakovec, Pizzeria Šut Nedelišće i Rampel Šenkovec .

Pokrovitelji: Grad Čakovec, II. OŠ Čakovec, ZSU Grada Čakovca i ZŠUISMŽ.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE