4.5 C
Čakovec
Petak, 8 prosinca, 2023

Mlađe kadetkinje BK-a Međimurje, sestre Anabela i Lara Bel, prvakinje su Hrvatske u paru

U subotu, 18. studenog, u dvorani Prirodoslovne škole Vladimir Prelog u Zagrebu, u  organizaciji BK “Medvedgrad 1998“ Zagreb, održano je PH 2023 za mlađe kadete u-13 i mlađe juniore u17.

Na PH 2023 je nastupilo 66 igračica i igrača  iz 10 klubova Hrvatske, a među njima mlađa kadetska i mlađa juniorska ekipa BK-a Međimurje, pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića. Vrhovni sudac bio je Filip Mikolaj.

U konkurenciji mlađih kadeta, naslov i zlatnu medalju osvojio je Tin Radovanović (MZ).

U konkurenciji mlađih kadetkinja naslov i zlatnu medalju je osvojila Jelena Čović (MZ) pobjedivši u napetom finalu Anabelu Bel sa 2:0 ( 21:16, 21:18 ), a Lara Bel je osvojila  brončanu medalju. Plasman ostalih igračica BK-a Međimurje: Ela Šantl i Lara Bešenić ispale u 1/8.

U konkurenciji mješovitih parova mlađih kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Tin Radovanović/Jelena Čović (MZ) pobjedivši u finalu Anabelu Bel s Matkom Knezovićem s rezultatom 2:0.

Druga igračica BK-a Međimurje, Lara Bel, s Lukom Hržicom je ispala u ¼ od kasnijih prvaka.

U konkurenciji parova mlađih kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Vid Novak/Tin Radovanović (MZ).

U konkurenciji parova mlađih kadetkinja naslov i zlatnu medalju osvojile su sestre blizanke Anabela i Lara Bel pobjedivši u finalu bjelovarski par Ivu Aušperger/Niku Sabolović sa 2:0 ( 21:16,21:13 ). Drugi par BK-a Međimurje, Ela Šantl/Lara Bešenić ispale su u ¼.

U konkurenciji mlađih juniora  naslov i zlatnu medalju osvojio je Vito Radovanović ( PZ).

Plasman BK-a Međimurje: Noa Šipoš, Matija Hrustek i Filip Jambrošić ispali u 1/8, a Vito Panić u 1/16.

U konkurenciji mlađih juniorki naslov i zlatnu medalju osvojila je Ana Pranić ( MZ ). Plasman BK-a Međimurje: Nela Novak ispala u ¼, a Vanja Novak u 1/8.

U konkurenciji parova mlađih juniora naslov i zlatnu medalju osvojio je par Ivan Kosor/Jakov Ladavac  (MZ). Plasman BK-a Međimurje: Vito Panić/Noa Šipoš ispali u ¼, a Filip Jambrošić/Matija Hrustek ispali u 1/8.

U konkurenciji parova mlađih juniorki naslov i zlatnu medalju osvojile su sestre Ana i Maja Pranić (MZ) pobjedivši u finalu sestre blizanke (BK Međimurje) Vanju i Nelu Novak 2:0 (21:10, 21:16 ).

U konkurenciji mješovitih parova mlađih juniora naslov i zlatnu medalju osvojili su Vito Radovanović/Ana Pranić (MZ). Plasman BK-a Međimurje: Vanja Novak/Noa Šipoš ispali u ¼, a Nela Novak/Vito Panić u 1/8.

Iz BK-a Međimurje čestitaju svim njihovim igračicama na osvojenim medaljama. – Ove osvojene medalje su samo dokaz nastavka uspješnog rada u klubu te nastavak  kontinuiranog osvajanja medalja na PH te čestitke i trenerima i upravi kluba, poručuju.

 

Izvor i foto: BK Međimurje

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE