Lidija Jelena Jurčec izlaže na umjetničkom sajmu Zagreb Art Fair

Lidija Jelena Jurčec

Zagreb Art Fair na Zagrebačkom velesajmu okupio je slikare, kipare i fotografe te galeriste iz Italije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Uz poznatu i tradicionalnu jesensku manifestaciju AMBIENTA – 46. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije ove je godine tako prvi put organiziran i umjetnički sajam.

Leonhard Huetz i Lidija Jelena Jurčec

Čast i priliku sudjelovati na njemu dobile su i dvije članice Likovnog udruženja Čakovec. Lidija Jelena Jurčec iz Čakovca te Dubravka Mijatović koja iako je iz Zagreba duži niz godina je članica Likovnog udruženje Čakovec.

Dubravka Mijatović
Dubravka Mijatović

ART FAIR ZAGREB kao i AMBIENTA 2019 održavaju se od 9. do 13. listopada stoga ako ste ovog vikenda (subotu i nedjelju) u blizini Zagreba još stignete razgledati obje manifestacije. Svakako se uputite se paviljon br. 6 Zagrebačkog velesajma gdje izlažu naše umjetnice.

Lidija Jelena Jurčec (5)
Čakovčani i supružnici Dunja i Davorin Franjić u razgledu izložbenog prostora naše umjetnice Lidije Jelene Jurčec

U nastavku pogledajte kroz foto kolaž dio umjetničke atmosfere Zagreb Art Faira koji osim izložbenih postava, donosi i brojne radionice, umjetnička druženja i susrete.

 

Ostavi komentar