Stručne savjete na sve dileme o gradnji kuće ili opremanju doma saznajte u posebnom prilogu Međimurskih novina!

Poseban prilog Međimurskih novina o opremanju, gradnji i uređenju doma izlazi sutra na 20 stranica.

U prilogu dajemo odgovore na sve dileme koje imate gradite li ili opremate kuću ili stan.

Uz današnji sve veći broj materijala i načina izvedbe, teško je izabrati i odlučiti što je najbolje i najkvalitetnije, stoga smo razgovarali sa stručnjacima u gradnji i opremanju koji daju odgovore na najčešće postavljena pitanja.

Razgovarali smo s Igorom Kolmanom iz Termo – klime o razlozima za ugradnju podnog grijanja ili radijatora. Saznali smo odgovore na mnoga pitanja o funkcioniranju podnog grijanja, a savjeti će otkloniti sve sumnje i pomoći vam da izaberite najbolji način grijanja.

Također, mnogi koji grade novu kuću, razmišljaju o montažnoj ili klasičnoj zidanoj, a mi smo razgovarali s Marijanom Ljubićom iz tvrtke Intergradnja koji nam je predstavio prednosti i nedostatke i jednog i drugog načina gradnje.

Isto tako, razgovarali smo s Alenom Vugrinom iz tvrtke Intermegrad koji gradi stanove u Čakovcu i približava nam način na koji komunicira s kupcima stanova s ciljem da svaki stan bude personaliziran.

Odgovore na pitanja kakve su cijene stanova u Čakovcu te kakvo je trenutno stanje s nekretninama donosimo u razgovoru s KTB nekretninama i vlasnicom Tatjanom Tkalčec.

S projektantima kuhinja iz Dan Kuchen studija razgovarali smo o funkcionalnosti kuhinja i dodacima koji olakšavaju svakodnevno kuhanje.

U našem prilogu saznajte koji pod odabrati za vaš dom, gdje kupiti najbolji namještaj te kako zaštititi dom u koji smo uložili novac.

Čitamo se sutra samo u posebnom prilogu Međimurskih novina.

Ostavi komentar