Dario Vizinger zabio prvijenac za mladu U-21 reprezentaciju Hrvatske

Dario Vizinger, hrvatski U-21 reprezentativac iz Nedelišća

Dario Vizinger, mladi međimurski nogometaš, napadač austrijskog Wolfsbergera koji igra Europsku ligu u skupini sa zagrebačkim Dinamom, odličnu golgetersku formu nastavio je i u mladoj U-21 reprezentaciji Hrvatske. Zabio je svoj službeni prvijenac u rekordnoj pobjedi protiv San Marina 10:0.

Hrvatska je u četvrtak nastavila kvalifikacije U-21 za odlazak na Europsko prvenstvo, a naši mladi igrali su protiv slabašnog San Marina te su upisali pobjedu 10:0.

Hrvatska je već u prvom dijelu postigla pet pogodaka, a u strijelce se dva puta upisao Ivanušec, a jednom su gol gostiju pogodili Majer, Špikić i Kulenović.

U drugom dijelu nastavili su u istom ritmu te su također pet puta tresli mreži San Marina. Ivanušec se po treći puta upisao u strijelce, dva je dodao Nejašmić, a po jedan su zabili Gvardiol i Vizinger.

Međimurski napadač u igru je ušao u 74. minuti minuti, a gol San Marina pogodio je samo četiri minute kasnije. Ovo je Vizingeru bio drugi nastup za ovu reprezentativnu vrstu i prvi gol.

Hrvatsku u ponedjeljak čeka presudni susret za osiguranje drugog mjesta u skupini protiv Grčke u Patrasu koje je sad puno bliže nakon njihovog kiksa protiv Litve. (nl, dz)

Ostavi komentar