DAN Kuchen studio iz Varaždina: Prilagodite kuhinju prostoru i načinu života!

dan kuchen kuhinja

Današnje kuhinje poistovjećujemo s kuhinjama iz snova, a ispunjenje želja možemo zahvaliti iskustvu i neprekidnoj kreativnosti kojom DANKÜCHEN kuhinje očaravaju svoje kupce. Odabirom DAN kuhinje odabirete kuhinju u kojoj ćete sa zadovoljstvom provoditi vrijeme i okupljati obitelj i prijatelje.

Inovativne kuhinjske ideje i planiranje kuhinje na način da se s njom maksimalno saživi, doprinijeli su činjenici da je danas kuhinja središnji životni prostor, centar komunikacije i druženja obitelji. Dizajn kuhinje odražava karakter obitelji, kuhinja je definirana životnim stilom svih članova. Nije to samo potreba za kuhanjem i jedenjem, već odraz kvalitete življenja, stoga je pažnja usmjerena tome da kuhinja bude topla, ugodna i živa. Kako je svaka obitelj drukčija, svaka kuhinja ima jedinstven koncept, no zajedničko je visok standard kvalitete i maksimalno iskorištavanje prostora te funkcionalnost i prostranost.

Savršena organizacija preduvjet je skladne kuhinje

Današnji stil života traži kuhinju u kojoj je sve nadohvat ruke, a prostor maksimalno iskorišten. Funkcionalnost, prilagodljivost, moderna tehnologija, integrirana kuhinjska oprema i luksuzan dizajn stvaraju olakšavajuće radne uvjete u kuhinji. U DANKÜCHEN kuhinjama funkcijama i dodacima pruža se najviše pažnje jer se DANKÜCHEN želi prilagoditi zahtjevima kupaca i integrirati rad i boravak u kuhinji s ostalim obavezama koje nosi obiteljski život. Kako bi doskočili nedostatku prostora u kuhinjama i neredu koji se godinama nakupi u ormarićima i ladicama, DANKÜCHEN kuhinje razvile su sisteme kojima se postiže praktičnost i organiziranost. DANKÜCHEN stručnjaci ponudit će vam rješenja kao što su elementi za izvlačenje s kojima će vam uvijek sve namirnice biti dostupnije, ormar za ostavu koji možete opremiti korisnim organizatorima te mehanizam za kutne ormariće kojim će oni biti maksimalno iskorišteni. Raspored i organizacija ladica bit će manje zahtjevan uz umetke za pribor za jelo, posudice za začine, držač tanjura, boca i posuda za povrće. Praktične su i podnožne ladice jer su neprimjetne i elegantne. Kuhinjski apotekarski element na izvlačenje odlična je zamjena za špajz jer u njega možete smjestiti sve namirnice i zalihe, a istovremeno djeluje luksuzno i bogato.

Neprestano razvijaju nove proizvode i sustave 

DANKÜCHEN kuhinje omogućit će da vaša kuhinja izgleda luksuzno, prostrano, ekskluzivno, elegantno i iskoristit će svaki slobodni centimetar za planiranje ormarića. DANKÜCHEN kuhinje kombiniraju moderne i klasične stilove te stvaraju kuhinju koja će oživjeti cijeli životni prostor. Otvorene police kojima se postiže razigranost i sloboda, trend su u kombinaciji s zatvorenim ormarićima. Revolucija u planiranju kuhinje su i ormarići s podlogom koja omogućava manje vidljive otiske prstiju čime će i održavanje biti lakše.

Iskoristite mogućnost besplatnog planiranja kuhinje

Stručnjaci u DANKÜCHEN studiju u Varaždinu pozivaju da se javite putem internet obrasca i dogovorite sastanak na kojem će vam besplatno isplanirati kuhinju. Uz besplatno planiranje i popuste, nude stručnu izmjeru, besplatan plan instalacija, dostavu i garanciju od 20 godina. Kod kupnje dodatne opreme, odobravaju velike popuste i uštede, a aparati uz kupnju kuhinje su puno povoljniji.

Kuhinja je težište prostora i sve se prilagođavanja kuhhinji

DANKÜCHEN kuhinje napravile su veliki iskorak u planiranju kuhinja. Kuhinjama se pridaje veći značaj nego ikad prije, a to se očituje u prostranosti i udobnosti koju pružaju DANKÜCHEN kuhinje. Dodaci, rasvjeta, dizajn i oplemenjivanje dodacima čine ju najelegantnijom prostorijom u domu. Kako je danas iznimno popularan open-space tlocrt, u planiranju takvog prostora kuhinja se stavlja u fokus. Bitno je da ona bude moderna, čistih linija i neutralnih boja kako bi izgledala što urednije i glamuroznije. Rješenja koja nude DANKÜCHEN stručnjaci prilikom planiranja kuhinje omogućavaju da svaka stvar ima svoje mjesto.

Posjetite ih u Varaždinu!

Posjetite ih u Optujskoj ulici kod Starog Grada i savjetujte se kako isplanirati savršenu kuhinju. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati. Možete im se javiti putem maila [email protected] ili mobitela 042 302 090 ili putem web stranice www.dankuchen-varazdin.com

Ostavi komentar