3FF Festival alternative 2019: Odlični koncerti u “grabi”, fini rošilj i ludi provod dali pečat dvodnevnim fest događanjima

3FF subota (5)
Članovi beogradskog benda Artan Lili

Proteklog petka i subote duboko u noć Čakovec je bio meka druženja mladih. Ekipa 3FF i CeZaM Čakovec ponovo su uz mnogo volonterskog rada organizirali programe kojih će se mnogi s radošću sjećati. Festival je privukao i goste koji su stigli iz raznih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva, a za dio njih je bilo zbrinuto i noćenje u Prostoru.

Gdje su dobri koncerti tamo ima uvijek dobrog pića i ića. Za fino jelo pobrinula se vrsna kuharska četvorka Matija Bogdan, Marko Palfi, Matija Pavlic i Domagoj Jakopović Ribafish.

Druga festivalska večer donijela je nastup bendova Jembrela, Porto Morto, Artan Lili i Kontradikshn. Artan Lili iako je ostao bez gitariste koji je zapeo na granici zbog putovnice, obećao je sljedeći dolazak u Čakovec u punom sastavu. Povremene vremenske neprilike s kišom nisu umanjile dobar provod na koncertima. Podsjetimo, prve večeri na festivalski stage izašli su riječki bend Lost Lucid, čakovečke Bakterije, punk bend Debeli Predsjednik i splitski reper Krešo Bengalka (pogledajte OVDJE).

Marljivo iz je bilježio Mario Golenko, pa donosimo dvije fotogalerije.

FOTOGALERIJA I – ROŠTILJ NA 3FF

FOTOGALERIJA II – Druga festivalska večer 3FF

Ostavi komentar