3FF festival alternative 2019: Koncerti idu bez obzira na kišu!

3FF festival_Tena Vrzan i Tina Čatlaić
Tena Vrzan i Tina Čatlaić u ime organizatora 3FF festivala alternative pozivaju sve na ples i dobar provod unatoč kiši

Ekipa udruga 3FF i CeZaM poručuje kako festival prkose kiši te su sa svoje FB stranice poručili:

– Unatoč svemu mi se pripremao za ples večeras. Ponesite kišobrane i dobru volju, rakije imamo dovoljno da vas ugrije.

Otvorenje 3FF stagea je u 19:45, nakon čega na pozornicu dolaze Riječani Lost Lucid. Slijede kultne čakovečke Bakterije. Glavna točka pripast će punk-bendu Debeli Precjednik.

Košarkaški turnir 3na3 koji je na programu ove subote, 7. rujna s početkom u 16 sati održat će se u sportskoj dvorani I. OŠ.

U nastavku i podsjetnik na večerašnje festivalske bendove.

Lost Lucid

Psihodelični, ilitiga halucinogeni stoner rock trio otvaraju 3FF festival u petak. Riječani prezentiraju glazbeni projekt koji je nastao iz potrebe za stvaranjem zvukovnih i vizualnih projekcija, ali i traganjem za nečim iskonskim u glazbi, onim što pokreće i dovodi do ekstaze.

Bakterije

Street punksi Bakterije najdugovječniji su čakovečki bend koji haraju scenom već 20 godina. Nedavno su izbacili album ‘Raspad sistema’, a na domaćem terenu, pozornici 3FF-a očekujemo i žestoke himne poput “Sam”, “Mir”, “Kako da živimo” itd. Tako uz Debeljake, u petak nas očekuju dvije pank poslastice.

Debeli Precjednik

Osječki “veterani” ponovo osvajaju sjever Hrvatske, ovog puta na pozornici 3FF-a. Petorku, koja je na sceni od 1993. krase energični nastupi, a sviraju punk rock s puno prijateljstva i srca.

Krešo Bengalka

Jedan od osnivača grupe “Kiša Metaka”, unazad dvije godine objavio je dva samostalna albuma Finale i Split ZOO, dok treći izlazi za koji dan. Na proboju do solo karijere ostavio je trag i u duetu s Žuvijem, a splitskog repera odlikuje tvrdi stav i gansta rep. Njegove ulične kronike slušamo u petak.

foto: rr

 

Ostavi komentar