Otvorenje 5. fotografske izložbe “Međimurci u planini”

HPD Medjimurje izlozba
Na fotografiji "Odmor u raju" 85-godišnja planinarka Katica Bičak (fotograf: Bogomir Trabe)

Planinari HPD Međimurje Čakovec svoje su fotografske uratke predstavljali proteklih godina javnosti početkom godine odnosno krajem siječnja ili početkom veljače. Ove godine se zbog pandemije koronavirusa, izložba fotografija pomaknula u drugi dio godine i to od 22. do 29. listopada. Održat će se u prostorima izložbenog salona zgrade Scheier u Čakovcu.

Na izložbi će izlagati 19 autora, članova HPD Međimurja. Pedeset fotografija je odabrao Fotoklub Čakovec odnosno njegovi članovi Filip Lučin i Davorin Mance koji će na otvorenju dati i osvrt na izložbu. Članovi HPD Međimurje i njegov predsjednik Željko Poljak s ponosom ističu kako je riječ o petoj jubilarnoj izložbi fotografija planinara članova njihovog društva.

Otvorenje izložbe je u petak 22. listopada s početkom u 19 sati. Uz širu javnost na otvorenje izložbe posebice su pozvani predstavnici Međimurske županije i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini te PK Extrem, PD Bundek i PD Prelog. Na naslovnici prigodnog letka izložbe je 85-godišnja planinarka Katica Bičak, članica HPD Međimurje. Fotografija se zove se “Odmor u raju”, a autor fotografije je Bogomir Trabe.

Izložba će se moći razgledati osim u večeri otvorenja izložbe, za vikend u subotu i nedjelju 23. i 24. listopada od 9 do 12 sati. Zatim u ponedjeljak, utorak, srijedu, četvrtak i petak (od 25. do 29. listopada) od 10 do 12 sati prijepodne te od 17 do 19 sati poslijepodne.

 

Ostavi komentar