FOTO: 4. izložba “Međimurci u planini” otvorena u zgradi Scheier u Čakovcu

Lovro Hlišć
Lovro Hlišć jedan je od najmlađih autora izloženih fotografija

Četvrta po redu izložba fotografija s autorskim potpisom članova HPD Međimurje Čakovec “Međimurci u planini” otvorena je u galerijskom prostoru zgrade Scheier u Čakovcu. Njezini četvrto izdanje donosi i dodatak u nazivu – vječni optimizam, što i jest slika planinarskog duha i planinara koji u planine odlaze s veseljem i optimizmom.

Međimurci u planini (47)_
Filip Lučin, Željko Poljak i Matija Posavec

Izloženo je pedeset fotografija devetnaestero autora. Abecednim redom oni jesu: Ivan Andjel, Bojan Blažić, Tomislav Borko, Anđelko Borković, Bojan Damiš, Jasminka Damiš, Silvo Dania, Lovro Hlišć, Jasna Horvat, Slavica Hranilović, Suzana Jalšovec, Franjo Janković, Dragutin Kolac, Mirjana Kolac, Mirjana Pavlic, Željko Poljak, Elvis Prišlić, Bogomir Trave i Damir Železnjak.

Međimurci u planini (31)_resize
Izložbi je nazočila i Sonja Tošić Grlač članica PK Extrem Čakovec

Prigodne riječi na otvorenju uputili su brojnim okupljenim planinarima Željko Poljak, predsjednik HPD Međimurje i Filip Lučin iz Fotokluba Čakovec koji zajedno s Davorinom Manceom potpisuje i postav izložbe. Izložbu je otvorio župan Matija Posavec, pozivajući sve neka razgledaju ovu inspirativnu izložbu i krenu u vlastito istraživanje planina. Otvorenju izložbe nazočile su predsjednice PD Bundek Mursko Središće Sonja Vršić te PK Extrem Roberta Radović.

Izložba “Međimurci u planini – vječni optimizam” dostupna je za razgled do 14. veljače kada će u dvorani Zrinski zgrade Scheier HPD Međimurje održati i svoju redovnu skupštinu. Planinari Međimurja ujedno su pozvali i sve zainteresirane ove nedjelje na Zimski pohod na Mohokos ove nedjelje 9. veljače sa startom u 9 sati s Trga Republike u Čakovcu.

U nastavku razgledajte detalje s otvorenja izložbe.

foto: rr

Ostavi komentar