Vrtićarci i učenici Graditeljske škole Čakovec na izložbi „Međimurci u planini”

Izlozba HPD Medjimurje (3)

Kulturni život Čakovca obogaćuju i planinari. Proteklog je petka u izložbenom prostoru zgrade Scheier otvorena 3. izložba fotografija „Međimurci u planini” (više o izložbu pročitajte OVDJE). Izložbu su organizirano posjetile i dvije grupe mališana iz čakovečkog Dječjeg vrtića Cvrčak te učenici smjera medijski tehničari iz Graditeljske škole Čakovec.

Izložba se može razgledati cijeli tjedan, zaključno s petkom 8. veljače kada će u Scheierici HPD Međimurje održati svoju izbornu godišnju skupštinu s početkom u 19 sati i time zatvoriti i samu izložbu.

Putopisna večer – Ukrajina 2018.

Podsjećamo, večeras u utorak, 5. veljače planinari i ljubitelji putopisa pozvani su takokđer i u multimedijalnu dvoranu Knjižnice „Nikola Zrinski“ Čakovec na projekciju filma Planinarsko-turističko putovanje po Ukrajini 2018. Prikazat će se obilazak gradova Kijev, Odessa i Lavov s usponom na najviši vrh Ukrajine Goverla (2061 m/nv). O planinarenju i putovanju Ukrajinom kroz filmsku projekciju govorit će Čakovčani Anica Vrbanec i Velimir Mačković vrsni i strastveni planinari, članovi planinarskog društva Međimurje.

Foto: HPD Međimurje

Anica Vrbanec i Velimir Mačković
Anica Vrbanec i Velimir Mačković na najvišem Ukrajinskom vrhu – Goverla 2061 m/nv

Ostavi komentar