Tvrtka NDK provodi EU projekt “Povećanje konkurentnosti poduzeća NDK uvođenjem sustava upravljanja”

NDK d.o.o. je poduzeće osnovano 2015. godine, a trenutno zapošljava 80 djelatnika.
Proizvodi metalne konstrukcije od aluminija, čelika i nehrđajućeg čelika. Kovanjem, prešanjem, štancanjem i valjanjem metala izrađuje proizvode prilagođene kupcu, primjerice kotlove i kotlovske sustave te rezervne dijelove za industrijska postrojenja u kemijskoj i papirnoj industriji.

Uz to, bavi se i montažom kompletnih postrojenja u industriji, autoindustriji i prefabrikaciji po cijelom svijetu. Njihova montaža proizvodnih postrojenja i komponenti smanjuje potencijalne pogreške i omogućuje učinkovito puštanje u pogon, primjerice montaža transportnih linija u autoindustriji, raznih čeličnih konstrukcija i cjevovoda, mehaničkih sustava, dijelova i komponenti (kotlovi, statički i rotacijski strojevi, spremnici). Obavlja i kompletan nadzor, praćenje te održavanje proizvodnog procesa.

Moderno opremljen proizvodni pogon omogućuje maksimalan kapacitet proizvodnje te nudi proizvode za različite međunarodne projekte. U NDK-u znaju da su kvalificirani i motivirani zaposlenici najvažniji resurs za uspješno ispunjenje zadataka, stoga se brinu o svojim djelatnicima tako da ih kontinuirano osposobljavaju, školuju te vode računa o zaštiti na radu.


Tvrtka NDK d.o.o. trenutno zapošljava bravare, varioce, montere za rad u metalnoj industriji, autoindustriji, za rad u Hrvatskoj i inozemstvu.


Tvrtka trenutno provodi projekt “Povećanje konkurentnosti poduzeća NDK uvođenjem sustava upravljanja” sufinanciranog iz EU. Ukupna vrijednost projekta iznosi 209.274,26kn od čega je 135.931,49 kuna sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Navedeni projekt rezultirati će uvođenjem norme ISO 3834-3 koji se odnosi na sustav upravljanja kvalitetom zavarivanja taljenjem metalnih materijala, a s ciljem povećanja konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost tvrke NDK d.o.o.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE