Muškatljin trgovina u Međimurki: Odjenite svoje školarce u kvalitetnu Almee odjeću

U robnoj kući Međimurja, na prvom katu, nalazi se Muškatljin trgovina robnom markom Almee. Osim muške i ženske kolekcije za odrasle, velik dio njihovog asortimana čini dječja odjeća, a osobit naglasak stavljaju na one koji sada trebaju sve, od glave do pete, a to su školarci. U njihovoj bogatoj ponudi pronaći ćete odjeću od vrhunskog pamuka, udobnog i ugodnog za nošenje, što je upravo ono što priželjkuju vaši razigrani mališani.

Za nadolazeću školsku godinu u Almee trgovini nabavite gornji i donji dio trenirke za djevojčice i dječake, a možete ih kupiti u kompletu ili odvojeno. U ponudi imaju velik izbor majica modernih natpisa i dezena, ili pak simpatične tunike za djevojčice koje se mogu kombinirati s modernim tajicama.

Tu je i bogat program za tjelesnu kulturu, odnosno bijele majice i crvene ili plave hlačice. Osim toga, za svog školarca u Almee trgovini možete kupiti piđame, gačice i potkošulje pažljivo biranih i kvalitetnih materijala u međimurskoj izvedbi.

Dođite u Almee trgovinu i pripremite se za novu školsku sezonu. Povodom početka nove školske godine, u trgovini možete naći povoljne cijene i artikle na popustu. Posjetite ih u Međimurki na prvom katu, u Prelogu u ulici Glavna 26 ili u njihovoj trgovini u Donjoj Dubravi. Više informacija možete dobiti na broj telefona 040 633 174.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Pravica je navek na našoj strani

Novi politički brodovi

Živio Prvi maj!