Prometna nesreća u Savskoj Vesi: Frontalni sudar mopeda i osobnog auta!

prometna savska ves

Jučer, 5. rujna 2019. godine oko 14:40 u Savskoj Vesi dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 64-godišnji vozač mopeda, izvjestila je PU međimurska. 

Na raskrižju Ulice Josipa Bajkovca i odvojka istoimene ulice, vozač mopeda marke i modela TGB R50 X, čakovečke registarske oznake, rođen 1955. godine, upravljajući kolnikom Ulice Josipa Bajkovca te nailaskom na spomenuto raskrižje obavljao je skretanje ulijevo na kolnik odvojka, a da pritom nije propustio vozilo koje dolazi iz suprotnog smjera te zadržava smjer kretanja.

Tom prilikom došlo je do frontalnog sudara mopeda i Mazde 6, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je upravljala 35-godišnja vozačica. Nakon sudara došlo je do prevrtanja mopeda i pada vozača na kolnik. 

Ozlijeđeni vozač mopeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnici te će se njegove ozljede naknadno okvalificirati.

Zbog očevida prometne nesreće od 14.55 do 16.15 sati spomenuta dionica prometnice u Ulici Josipa Bajkovca bila je zatvorena za sav promet, a koji se u to vrijeme odvijao obilaznim prometnicama.  

Vozač mopeda prekršajno će se sankcionirati.

Ostavi komentar