Vanja Kostel u bivšem Trgohitu otvara Boksački klub Čakovec!

Vanja Kostel
Vanja Kostel - Boksački klub Čakovec by Silver Boxer

Ovog ponedjeljka poznati čakovečki boksač Vanja Kostel (Silver Boxer) otvara boksački klub i dvoranu za funkcionalni trening na 900 kvadrata. Boksački klub Čakovec djelovat će na adresi Zagrebačka ulica 87 u Čakovcu (bivši Trgohit).

Vanja Kostel boks (3)

Škola boksa za klince

Sve zainteresirane očekuju funkcionalni treninzi, treninzi boksa, rekreacija boksa kao i boksačke radionice za najmlađe. U sklopu boksačkog kluba Vanja otvara školu boksa za klince od 7. godine. Održavat će se boksačke radionice kako za roditelje tako i za njihove klince. Bitno je da roditelji vide da je boks manje opasan sport nego naprimjer nogomet!

Tko je Vanja Kostel?

Vanja Kostel osnivač je i predsjednik kluba, u boksu je više od 20 godina. Nastupao je za BK Čakovec, BK Varaždin, BK Maribor i BK Kralj Tomislav Zagreb. 1996. i 1999. godine bio je viceprvak Hrvatske, nastupao je i za reprezentaciju te je na jednom od najjačih turnira u Europi (Debrecen) osvojio brončanu medalju. Ima više od 100 mečeva u životu. Kostel poručuje: – Dođite, posavjetujte se o načinima i vrstama treninga i trenirajte po svojem guštu.

foto: arhiva Vanja Kostel

Vanja Kostel boks (2)

Ostavi komentar