Pobjeda protiv Koke za izlazak iz krize ili je ‘Nešto trulo u državi Danskoj’?

Kriza trese Ženski rukometni klub Zrinski, ostavke pljušte, a blagi izlazak iz krize mogla bi biti pobjeda u sutrašnjoj utakmici protiv Koke.

Unatoč sjajnim ovosezonskim rezultatima, Uprava kluba smijenila je trenera Gorana Mrđena, nakon čega su ostavke podnijeli članovi Nadzornog odbora Miljenko Topličanec i Damir Magić te kondicijski trener Luka Dodlek. Naravno, treba tu spomenuti i navijače koji su tijekom i nakon utakmice izrazili svoje nezadovoljstvo.

Igračice ŽRK-a Zrinski poslale su pismo o uznemiravanju unutar kluba, a koje smo u cijelosti objavili u aktualnom broju tiskanog izdanja Međimurskih novina. Zasigurno je njima u ovoj situaciji najteže te im treba pružiti podršku, a kada je riječ o uznemiravanju, isto može podrazumijevati i verbalno nasilje što zaslužuje svaku osudu. Nakon toga se oglasio i predsjednik Danijel Janković, a tenzije se nisu ‘primirile’.

‘Nešto je trulo u državi Danskoj?’

Za sastav čakovečkih prvoligašica sutra predstoji utakmica 21. kola protiv varaždinske Koke koja je na rasporedu od 19:15 u dvorani Graditeljske škole. Djevojke pod vodstvom trenera Riste Arnaudovskog će naravno tražiti pobjedu kojom bi uspjele održati san o europskom natjecanju, kao i potvrditi svoju kvalitetu.

Doduše, brojne ostavke i optužbe s više strana pomalo liče na Williama Shakespearea i Hamleta, točnije na rečenicu „Nešto je trulo u državi Danskoj?“

Djevojkama i treneru želimo pobjedu u susjedskom derbiju!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE