Pomurski sejem od 17. do 19. 4. u Gornjoj Radgoni: Sajam MEGRA predstavlja novitete zelene gradnje 

Predstavit će se najnovije mogućnosti zelene novogradnje, renoviranja zgrada, uređenje okoliša i iskorištavanja obnovljivih izvora energije

MEGRA, 33. međunarodni sajam graditeljstva, od 17. do 19. travnja u Gornjoj Radgoni u Sloveniji, predstavit će najnovije mogućnosti suvremene, zelene novogradnje, renoviranje zgrada i uređenje okoliša. Poticat će korištenje obnovljivih izvora energije i uštedu energije, izgraditi i modernizirati infrastrukturu, poslovne objekte i domove. Investitorima će ponuditi vrhunske proizvode i usluge, a izvođače radova opremiti vrhunskim strojevima, alatima, opremom i znanjem. Mlade će podsjetiti na važnost graditeljstva i obrtništva te im ponuditi stručno obrazovanje i zapošljavanje.

Izlagači predstavljaju najnoviju opremu i materijale

Pod pokroviteljstvom GSZ-a – grupacije graditeljstva i industrije građevnih materijala, predstavit će se najznačajniji slovenski ponuđači građevinskih radova i materijala. Svoju ponudu predstavit će Pomurska regionalna Obrtničko-gospodarska komora kao i sekcije Obrtničko-gospodarske komore Slovenije.

Izlagači će predstaviti najsuvremeniju opremu i materijale, građevinsku mehanizaciju, strojeve, građevinske skele, prometnu signalizaciju, montažne kuće i drvene skladišne ​​konstrukcije, proizvode za grijanje i hlađenje, podne obloge, radnu zaštitnu opremu, materijale za krovišta, uređaje za pročišćavanje vode i kolektore, strojeve i priključke za uređivanje okoliša…

Predstavljanje tvrtki i škola za graditeljstvo

Sajam MEGRA 2024 provodi i međunarodno povezivanje. U četvrtak, 18. travnja, od 10.00 do 17.00, održat će se međunarodni poslovni skup MEET4BUSINESS na temu održive gradnje, energetske obnove zgrada i obnovljivih izvora energije. Petak će biti dan za obrazovanje i dan karijera. Na sajmu će se prezentirati programi slovenskih visokoškolskih ustanova i univerziteta namijenjenih graditeljstvu.

Predstavit će se digitalna fabrikacija, integracija 3D printanja i robotske tehnologije u visokoškolskom obrazovanju.

Na programu je natjecanje krovopokrivača i građevinskih limara. U Ulici građevinskih obrta predstavit će se zanimanja kao što su keramičar, soboslikar-ličilac, zidar, strojar građevinskih strojeva i tesar. U četvrtak i petak održat će se i prezentacija radova na asfaltiranju kao i prezentacija strojeva za asfaltiranje.

Posjetitelji će moći dobiti stručne savjete o učinkovitom korištenju i upotrebi obnovljivih izvora energije, individualne savjete arhitekata i savjete o cjelovitoj obnovi zgrada, održivom grijanju, hlađenju i ventilaciji.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE