Zrinskice stradale u Zagrebu od Lokomotive

Lokosice su rutinski zabilježile još jednu pobjedu s preko 20 razlike. Ovaj puta u dvorani II Doma sportova “nastradao” je Zrinski.

Čakovčanke, koje su čak povele 0:1 golom Gavrić, a u 60 minuta utakmice uspjele zabiti samo 13 pogodaka, što samo pokazuje koliko je Lokomotiva igrala dobro u obrani, ali je imala i dvije raspoložene golmanice.

Već u prvom poluvremenu Lokosice su pokazale apsolutnu dominaciju. Gošćama su dopustile samo pet pogodaka što je treneru Šoštariću dalo mogućnost da izrotira sve igračice. Sve osim vratarki i Sare Šenvald su se tako upisale u vodstvo.

Lokomotiva je ovom utakmicom pokazala da je spremna za polufinale Kupa Hrvatske protiv Trešnjevke koje ih očekuje u četvrtak. Po pet pogodaka u redovima Lokomotive zabile su Kristina Plahinek i Jelena Kajfeš, dok su vratarke Pijević i Ćurić skupile 19 obrana. Ana-Marija Gavrić bila je najbolja strijelkinja Zrinskog s četiri pogotka, a tri su postigle mlada sedamnaestogodišnja Dora Pajić i Tea Grubišić.

U sljedećem pretposljednjem 25. kolu Zrinski igra bitan susret za peto mjesto sa Zametom, a utakmica je na rasporedu 12. svibnja s početkom u 19 sati u dvorani Graditeljske škole.

Lokomotiva – Zrinski 36:13

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE