15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Zanimljivo i uzbudljivo kolo na međimurskim travnjacima

REZULTATI 25.KOLA MNL

  1. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Polet (P) – Dinamo (P) 1-7

Pribislavčani su poveli zgoditkom Halabareca, a do kraja susreta, doživjeli su pravi potop. Za Palovčane su zabili, Marčec tri zgoditka, te po jedan zgoditak Bakse, Štroka, Jankovića i Gajnika.

Nedjelja:

Galeb – Sokol  2-2, Sloga (Š) – Hodošan  0-1, Trnava – Graničar (K)  3-3, Podturen – Omladinac (NSR)  1-2, Spartak – BSK  1-0, Naprijed – Jedinstvo (GM)  2-3, Mladost (SM) – Centrometal  4-1.

Omladinac (NSR) je pobjedom u Podturnu zadržao vodeće mjesto na ljestvici. Neugodne domaće poraze doživjeli su Sloga u Štrigovi od Hodošana i Naprijed u Cirkovljanu od Jedinstva (GM). U Oporovcu podjela bodova, bodom zadovoljniji Sokol. Minimalnom domaćom pobjedom protiv susjeda iz Belice Spartak lakše diše, ali samo do sljedećeg kola. Graničar (K) iz Goričana nosi veliki bod jer su u posljednjim minutama stizali Trnavinu prednost koja je bila i 3-0. Mladost iz Svete Marije ispratila goste u Macinec s četvorkom.

2.MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Subota:

Kraljevčan 38 – Omladinac (DS) 4-2

Vodeći Kraljevčan 38, upisao je sigurnu pobjedu protiv Omladinca. Kod domaćina, hat-trick je ostvario Hađikan, a jedan zgoditak postigao je kapetan Vjekoslav Cvek. Za Omladinac, zabili su Taradi i Ružić.

Nedjelja:

Radnički – Croatia  4-2, Budućnost (P) – Jedinstvo (NSD)  4-2, Jadran – Budućnost (M)  3-2, ČSK – Mladost (I) 3-1, Borac PMP – Vidovčan  3-3, Drava (K) – Mladost (D)  1-4.Dubravčan je bio slobodan.

Domaćini su u ovom kolu bili uspješni. Jedino je Mladost Dekanovec iz Kuršanca odnijela sva tri boda, a Vidovčan iz Turčišća jedan. Ova je liga bezbrižna za razliku od ostalih. Kraljevčan 38 je siguran u naslov, a Dubrava iz Sivice je riješila brigu tko će iz lige ispasti.

2.MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Donji Koncovčak – Zasadbreg 77 0-3, Sloboda (M) – Bratstvo (SV) 1-2, Šenkovec – Plavi (Pek.) 1-3

Derbi začelja, pripao je Zasadbregu, dok su gostujuće pobjede, upisali Savčani i Pekleničani.

Nedjelja:

Bratstvo (J) – Mura  3-1, Hajduk (Š) – Strahoninec  1-5, Mali Mihaljevec – Pobjeda  2-6, Hajduk (B) – Venera PMP  3-3, Trnovec – Omladinac (M)  0-1.

Derbi susjeda igran u Jurovcu dobili su domaćini, zanimljivo to je jedini susret koji su ovoj ligi dobili domaćini. Samo još bod uspjela je osvojiti Venera PMP u Brezju.  Strahoninec visokom pobjedom u Štrukovcu drži vrh ljestvice. Trnovec je domaćim porazom malo zaostao u borbi za vrh. I Pobjeda je bila jako pucački raspoložena u Malom Mihaljevcu.

III. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Napredak – Vučetinec 3-1, Međimurje-Čakovec – Parag 17-0

Vučetinec je poražen u Gornjem Kraljevcu, dok su Čakovčani, uvjerljivo nadigrali Parag.

 Nedjelja:

Drava (DM) – Otok  5-4, Torpedo – Draškovec-Geothermae  1-11, Borac (DH) – Dinamo (Ž)  8-0, Mladost (S) – Bratstvo (P)  3-2.

Visoke pobjede vodećeg dvojca. Draškovec je u Križovcu postigao 11 zgoditaka, a Borac kod kuće protiv Dinama Žiškovec 8 zgoditaka. Uz dosta zgoditaka Drava (DM) i Mladost (S) upisali su domaće pobjede.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE