Od vodstva do poraza: Francuska u završnici odnijela pobjedu protiv Hrvatske

Hrvatska rukometna reprezentacija u Montpellieru je odigrala prvu utakmicu kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju.

U napetoj utakmici Hrvatska je odmjerila snage s Francuskom pri čemu je prvo poluvrijeme završilo rezultatom 12:15 za naše reprezentativce.

Kauboji su drugi dio započeli u istom ritmu te su odmah vezali 2 pogotka i otišli na najveću prednost na utakmici (+5). No, Francuzi su ubrzo ušli u nalet gdje su vezali 3 pogotka te došli na samo 2 pogotka zaostatka. Francuska je nastavila isti tempo te počela zabijati lagane golove, no Kauboji su i dalje uspijevali zadržati prednost.

Nakon nekoliko nelogičnih odluka sudaca, Francuzi dostižu zaostatak te poravnavaju rezultat. Ubrzo nakon toga Kauboji nisu iskoristili igrača više i s igračem manje su primili pogodak, a Francuzi s grubom igrom nakon dugo vremena odlaze u vodstvo. U posljednjih 10 minuta Francuzi vežu još nekoliko pogodaka te povećavaju vodstvo, a Kauboji su prosuli sve što su gradili prvih 45 minuta.

Utakmica je završila rezultatom 30:26.

U drugom susretu iste skupine nije bilo iznenađenja te je Portugal nadigrao Tunis rezultatom 34:27. Hrvatska sljedeću utakmicu igra već sutra protiv Portugala u 18:30.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE