PRVA A LIGA STRELJAŠTVO: Mladi ženski sastav Zelenbora sve bolji i bolji!

U punom jeku je sezona u gađanju zračnom puškom i pištoljem u kojem međimurskom streljaštvo ima u obje discipline svoje predstavnike u najjačim hrvatskim ligama.

U Osijeku je održano 3. kolo 1. A i B lige, a od naših klubova opet je briljirao mladi ženski sastav Zelenbora iz Brezja koji je polučio još jedan izvrstan rezultat – 3. mjesto s 1815.9 krugova. Sve djevojke pucale su na visokom nivou. Opet je iskočila izvrsnim rezultatom Anamarija Turk (612 krugova), ali odlična je također bila Lara Vrančić 605, kao i Lara Kralj 598.8 krugova.

S 8 osvojenih bodova Zelenbor iz Brezja skupio je ukupno 24, učvrstile su se na 4. poziciji i u nastavku natjecanja ako nastave pucati u ovako dobroj formi, mlade članice našeg sastava mogu napasti i treće mjesto koje drži Mladost Zagreb.

Muška ekipa Zelebora nije bila u Osijeku previše raspoložena, nastupila je i u malo promijenjenom sastavu i osvojila je 8. mjesto i 3 boda. Pucali su u sastavu: Miroslav Turk 604.7, Dragan Turk 602.0 i Marko Peras 589.9. U ukupnom poretku nakon ova tri osvojena boda imaju 15 i pali su na 6. mjesto.

U gađanju zračnim pištoljem Alzas je zauzeo standardno 4. mjesto s 1657 krugova (Ivica Takač 562, Saša Kralj 550, Stjepan Hamer 545). Mogu oni i bolje. Alzas drži i četvrto mjesto u ukupnom poretku. Kod žena njihova članica Natalija Kikelj Vugrinec također kao i njezine muške kolege, nije pucala onako kako zna i može i zauzela je 13. mjesto s rezultatom 541.

Kad smo već kod pojedinačnih rezultata, onda treba izdvojiti onaj od Hrvoje Marčec iz Slobode Mihovljan koja nastupa u 1. B ligi, ali je od svih strijelaca u gađanju zračnim pištoljem obje najbolje hrvatske lige imao 8. rezultat s 562 kruga i 12 centara i izborio ulazak u finale. Ivica Takač iz Alzasa također je imao 562 kruga, ali manje desetki, pa je završio na 9. mjestu.

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Petkom živa glazba u Mamas & tapas

Vremenska prognoza 27. travnja

Vremenska prognoza: Sunčanije i toplije

Progoni vještica u Hrvatskoj