Pionirke Međimurja slavile u Velikoj Gorici, kadetkinje poražene

Mlađe kategorije ŽNK-a Međimurje upisale su polovičan uspjeh u Velikoj Gorici. Pionirke su slavile, dok su kadetkinje poražene.

Pionirke su na gostovanju u Velikoj Gorici na gradskom stadionu slavile 2:6 protiv istoimene ekipe koja je u vodstvo došla u 24. minuti preko Marije Krunić. S dva pogotka Eme Jalšovec, Međimurke do kraja preokreću na 1:2, da bi u 45. minuti zabila Ena Madić za 1:3. U 46. minuti svoj drugi pogodak zabija Marija Krunić, što se pokazalo i posljednjim pogotkom na ovoj utakmici za nogometašice Gorice. Ena Madić stvarno je odigrala odličnu utakmicu pa je uskoro zabila još dva pogotka postigavši hat-trick, da bi posljednji gol na utakmici pao u 64. minuti kada za konačnih 2:6 zabija Lea Horvat.

ŽNK Međimurje: Novak, Raimund, Kolar, Modrić, Jalšovec, Kivač, Horvat, Pokos, Brzohalski, Madić, Kosir (Brežnjak, Škrlec, Tkalčec, Vočanec, Tkalec, Štrek, Tuksar)

Nogometašice trenera Marija Šarića trenutno se nalaze na visokoj drugoj poziciji lige sa istim brojem bodova kao i prvoplasirana ekipa Osijeka.

Poraz kadetkinja

Kadetkinje Međimurja su u 12. kolu 1. HNL za žene poražene su 2:1 protiv ekipe Gorice. Na gradskom stadionu u Velikoj Gorici povele su domaće igračice u 16. minuti preko Hane Mušinović, da bi na 1:1 u 27. minuti poravnala Lana Balaško. Mreže su mirovale sve do sudačke nadoknade, kada u 92. minuti za pobjedu i sva tri boda ponovno zabija Hana Mušinović.

ŽNK Međimurje: Kukec, Gotal, Horvat B., Horvat A., Tkalčec, Presečki, Hrnčić, Murk, Cirkvenčić, Balaško, Katalenić (Peharda, Kraljić)

Nogometašice trenera Karla Jambora trenutno se nalaze na 10. mjestu lige.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE