Zbog udara munje prekinuta utakmica u Domašincu, srećom nitko nije stradao

Zbog pionirskog turnira “Vlatko Marković” koji ovaj vikend organizira ŠN Dinamo – Zelenko utakmica 2. kola 4. HNL Čakovec – Varaždin između Dinama i Novog Marofa igrana je u petak u Domašincu, ali samo do 55. minute.

Naime, kod rezultata 5:0 za domaće u toj minuti nakon udara munje sudac Solar Rajko iz Imbriovca prekinuo je susret.

Do tada je Dinamo uvjerljivo vodio s po dva gola Krznara i Igreca, te jednim Dodleka. Nakon prekida gosti nisu htjeli nastaviti utakmicu, a delegat utakmice Zvonko Novaković u izvještaju je napisao: “Utakmica prekinuta u 55. minuti zbog udara groma na teren za igru koji su osjetili domaći i gostujući igrači te suci. Nakon konzultacija između sudaca i delegata te predstavnika klubova domaći igrači bili su voljni vratiti se na teren dok su to gostujući igrači odbili, s opaskom da su četvorica igrača ozljeđena te da će tražiti liječničku pomoć.”

Pitali smo domaćeg trenera Nikolu Goričanca kao je on doživio udar munje.

– Ništa do tog trenutka nije ukazivalo da bi se mogao desiti takav udar munje. Praktički iz čistog mira munja je udarila u blizini igrališta, a kasnije su nam rekli da je epicentar bio u kukuruzištu nadomak terena. Sreća da nitko nije stradao. Trojica ili četvorica gostujućih igrača kažu da su osjetili neke trnce u tijelu, prestrašili su se i više nisu bili spremni za igru. Nakon desetak minuta htjeli smo nastaviti, ali gosti nisu pristali. Koliko je meni poznato u ponedjeljak bi trebali nastaviti utakmicu i odigrati preostalih 35 minuta – opisao nam je zbivanja trener Goričanec.

(md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE