KUP: U Poletu vjeruju da mogu iznenaditi Puljane

Danas svi putevi vode u Sveti Martin na Muri gdje u povijesnoj utakmici Polet dočekuje Istru 1961 u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog Kupa. Po prvi puta biti će organiziran direktan televizijski prijenos u režiji HNTV. Utakmica se igra u 15 sati, a o očekivanjima uoči susreta razgovarali smo s trenerima obiju ekipa.

Novopečeni trener Poleta Matija Kristić debitirao je  na klupi remijem protiv Virovitice, no ovo je sasvim drukčija utakmica.

– Istra je apsolutni favorit, međutim probati ćemo odigrati čim bolje. U jednoj utakmici sve je moguće pogotovo ako se nam poklopi dobar, a njima loš dan. Jedino mogu garantirati da nećemo razočarati naše navijače, da će se dečki bacati i na glavu ako treba. Svi osim Brezovca su spremni i jedva čekamo početak utakmice. – kazao je trener Poleta Kristić.

Gostujućeg trenera Fausta Budicina uhvatili smo u hotelu Golfer gdje igrači Istre 1961 od jučer čekaju utakmicu.

– Igramo protiv domaćina koji je realno iznad 3. lige u svim segmentima, igračkim, organizacijskim i po uvjetima i neće nam biti lako. Znam da su 100 % motivirani, da imaju navijače koji ih po svuda prate, jednostavno ne smijemo ih podcijeniti. Znam koje su naše kvalitete i očekujem otvorenu utakmicu. – najavio je sraz trener Puljana Budicin.

Zato dođite danas u 15 sati u Sveti Martin na Muri, a svi koji ste spriječeni možete utakmicu pogledati na HNTV.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Petkom živa glazba u Mamas & tapas

Vremenska prognoza 27. travnja

Vremenska prognoza: Sunčanije i toplije

Progoni vještica u Hrvatskoj