GALERIJA SJEVER glavno okupljalište za sve uzraste!

Galerija Sjever
Galerija Sjever

Od svog otvorenja 2013., trgovački centar Galerija Sjever postao je glavno okupljalište gdje Međimurci obavljaju svakodnevnu kupovinu. U četiri godine rada Galerija Sjever s 15-ak različitih trgovina i uslužnih djelatnosti na više od 7.000 četvornih metara pozicionirala se na specifičnom tržištu trgovačkih centara kao jedinstveni objekt takve vrste u Međimurju. Otvorenje centra omogućilo je zapošljavanje 150 ljudi. Direktorica Galerije Sjever, Maja Đurkin Međimurec, govoreći o posljednjoj investiciji u centar koja je vrijedna 30 milijuna kuna, s novih 4.000 četvornih metara i novih 15-ak trgovina, kazala je da se o njoj razmišljalo duže vrijeme, a radovi koje su izvodile tvrtke Đurkin i Međimurje PMP, kao glavni izvođači, trajali su manje od 8 mjeseci.

– Uz te dvije glavne tvrtke u procesu izgradnje sudjelovalo je i 30 domaćih manjih poduzeća – naglasila je i pritom zahvalila čakovečkom gradonačelniku Stjepanu Kovaču i gradskim službama kao i županu Matiji Posavcu na pomoći pri realizaciji projekta.

– Ovom prilikom zahvalila bih i novim zakupnicima na ukazanom povjerenju u ovaj projekt, kao i postojećim zakupnicima zbog kojih je naš trgovački centar brzo postao prepoznatljivo i poželjno mjesto dobre zabave – poručila je Đurkin Međimurec.

Galerija Sjever se prostire na zemljištu veličine 35 tisuća četvornih metara. Otvaranje trgovačkog centra koji se nalazi na cesti prema Šenkovcu i gornjem Međimurju oživio je taj dio Čakovca. S Galerijom Sjever pokrenuo se cijeli investicijski ciklus, izgrađeni su stambeni objekti, najavljena je izgradnja novih zgrada, pa čak i benzinske pumpe. Potencijale koje je donijela prvotna investicija prepoznale su i sve gradske i županijske službe. Direktorica je dodala da se puno pažnje posvetilo detaljima. Centar ima 350 besplatnih parkirnih mjesta za kupce, bankomate, baby room, prilagođen je osobama smanjene pokretljivosti i gostoljubiv za kućne ljubimce.

KONTAKT:

Galerija Sjever – specijalizirani trgovački centar

Svetojelenska cesta 25

40000 Čakovec

Info kontakt

+385 40 379 000

[email protected]

 

Ostavi komentar