15.2 C
Čakovec
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

De-Stres Fest u Knjižnici i čitaonici grada Preloga

Pozivamo vas na jedinstveno događanje koje će vam pružiti priliku da se oslobodite stresa i naučite važnost relaksacije za vaše zdravlje. Knjižnica i čitaonica Grada Preloga s ponosom predstavlja De-Stres Fest – poseban događaj posvećen promicanju opuštanja.

Današnji moderni način života često nas suočava s mnogim izazovima i stresnim situacijama koje mogu negativno utjecati na naše fizičko i mentalno zdravlje. Stoga je iznimno važno naučiti kako se nositi sa stresom i pronaći načine za regeneraciju uma i tijela. Na De-Stres Festu ćemo istražiti različite aspekte stresa i pružiti vam alate i tehnike koje možete primijeniti u svakodnevnom životu kako biste postigli ravnotežu i mir.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u različitim opuštajućim aktivnostima, poput meditacije, vježbi disanja ili umjetničkih radionica, koje mogu pomoći u opuštanju i oslobađanju napetosti.

PROGRAM

  • (ponedjeljak) 22.05.2023. 18:30 sati Tvoja Stress Free zona-zvučna kupka, interaktivna radionica
  • (utorak) 23.05.2023. 18:30 sati Today is the day- živi danas, sačuvaj energiju i živce, predavanje i prikaz metoda samopomoći

Natalija Peter-Hunjadi je zvukoterapeutkinja, life coach, agronomkinja i zaljubljenica u život

  • (srijeda) 24.05.2023. 18:00 sati Ekspresivna art terapija

Elizabeta Alković je profesionalna pripovjedačica bajki i priča za djecu i odrasle, praktičarka ekspresivne art terapije, interpretatorica kulturne baštine, prvostupnica sestrinstva i vlasnica Art express studija za osobni rast i razvoj kreativnih potencijala.

  • (četvrtak) 25.05.2023. 18:00 sati Stres ne mora biti bauk

Maja Baksa, mag.prim.educ., praktičarka bihevioralne analize te edukantica u psihoterapiji govorit će o funkciji stresa, stresorima, kratkoročnim i dugoročnim efektima bivanja pod stresom te nekim tehnikama i strategijama „destresiranja“.

Uz navedeni program i stručnjake koji ga izvode, u knjižnici je dostupna i tematska izložba knjižne građe koja može služiti kao inspiracija ili utjeha u stresnim situacijama. Pridružite nam se na De-Stres Festu u Knjižnici i čitaonici Grada Preloga i pronađite svoj put prema unutarnjem miru. Svi ste dobrodošli!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE