Zapalila se obiteljska kuća u Murskom Središću, dvoje djece završilo u bolnici!

U noćnim satima u ponedjeljak, 30. kolovoza, zapalila se obiteljska kuća u Murskom Središću. 

U 3:53 primili smo dojavu o požaru obiteljske kuće u Murskom Središću. Na intervemnciju su izašli pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Mursko Središće. Prema informacijama koje imamo, dvoje je djece zbog opeklina završilo u bolnici, rekao nam je Mladen Kanižaj, zapovjednik JVP-a Čakovec.

U kontakt smo stupili i sa zapovjednikom DVD-a Mursko Središće Rajkom Bogdanom koji je bio na intervenciji zajedno s 15-tak kolega vatrogasaca.

Došlo je do požara u sobi gdje su spavala djeca. Dobro je da su se djeca probudila i da su potom probudili roditelje. Otac koji je spašavao djecu nagutao se dima, a djeca su zadobila opekline. Sreća je što nije završilo gore. Materijalna šteta je jako velika, nagorjelo je pokućstvo. Za obitelj se treba naći smještaj, u traženje smještaja uključio se gradonačelnik Dražen Srpak, opisao nam je vatrogasac Rajko Bogdan.

Šteta je velika, a brzom intervencijom naših vatrogasaca kuća je ipak većim dijelom sačuvana. Ima nažalost ozlijeđenih. Na poziv vatrogasaca došao sam na mjesto događaja, popričao s ukućanima, a već danas moramo naći rješenje za njihov smještaj, napisao je na svom FB profilu gradonačelnik Dražen Srpak.

Danijela Turk iz PU međimurske rekla nam je da je u tijeku policijski očevid. Na mjesto požara izašao je i požarni inspektor nakon čijeg očevida će se znati što je dovelo do požara.

Foto: FB profil Dražen Srpak

 

 

 

 

Ostavi komentar