Radno vrijeme trgovina na Štefanje: Većina radi kao nedjeljom, ali četiri trgovca ne rade uopće!

trgovina prodaja supermarket kolica blagajna
Ilustracija

Puno se u posljednje vrijeme govori o radnom vremenu trgovina nedjeljom i blagdanima, sve više njih zatvara vrata u te dane ili radi skraćeno, a mi smo provjerili kakva je situacija za ove božićne blagdane.

Ovog utorka za Božić su sve trgovine zatvorile svoja vrata, većina ugostiteljskih objekata također nije radila sve do poslijepodnevnih satima, tako da su svi zaista mogli posvetiti ovaj dan za sebe i svoje obitelji.

Ipak, koliko smo primijetili u Čakovcu ipak je radila jedna pekara, ona od Juniora koja je nudila sav svoj asortiman i tijekom današnjeg dana.

Kakva je situacija što se tiče eventualne kupnje u srijedu 26. 12. na blagdan Sv. Stjepana, popularno Štefanje u Međimurju i Čakovcu?

Prema obavijesti na svojim web stranicama čak četiri trgovca: Kaufland, Lidl, Konzum i KTC odlučili su svojim zaposlenicima dati slobodno i ove blagdanske srijede tako da su njihovi trgovački centri diljem naše zemlje, pa tako i kod nas u Međimurju u srijedu zatvoreni.

Svi ostali: METSS, Spar, Plodine, te trgovine KITRO rade po nedjeljnom radnom vremenu.

Najveći čakovečki trgovački centar Galerija Sjever i sve njezine trgovine osim Spara ne rade u srijedu 26. 12. SPAR radi prema nedjeljnom radnom vremenu od 8 – 14 sati.

Ostavi komentar