Odbojkašice ŽOK Kaštel 1 uzele trofej Kupa Međimurja

Kupom Međimurja, nakon više od 6 mjeseci prisilne stanke, međimurske su se odbojkašice oprezno vratile na parket. Oprezno s obzirom na Covid-19, ali nimalo oprezno s obzirom na želju i strast za igrom.  

Četiri ekipe odigrale su ukupno 4 utakmice. OK Štrigova, OK Nedelišće te dvije ekipe ŽOK Kaštel (kadetkinje i seniorke) u subotnjem su nadmetanju pokazale kako nas čeka zanimljiva sezona, a što je odraz marljivog rada u vrijeme kad baš i nije bilo vrijeme za igru. Sve su ekipe doživjele promjene (neke više, neke manje) što ukazuje na kontinuiranost rada trenera, struke i zajednice te zanimanje za ovaj sport. Zanimanje su pokazali i navijači, kojih je bilo u nemalom broju, naravno uz pridržavanje svih propisanih mjera. Pobjedu su uzele odbojkašice ŽOK Kaštel 1 s uvjerljivim pobjedama protiv OK Nedelišće (2:0) te OK Štrigova (2:1) dok je posljednja ekipa, druga, novo posložena ekipa ŽOK Kaštel, koja je pokazala kako nisu protivnik protiv kojeg se ide sa uzrečicom „lako ćemo“. Tvrd orah.

Ako bi saželi cijelo natjecanje u jednu riječ, bila bi to riječ napokon. Za sve od igračica, trenera, sudaca, navijača, roditelja, familije, znanih i neznanih… ova je riječ je bila obavezni dio subotnjeg vokabulara. Želja je ostala i to nas sve veseli. Na žalost podjela pehara je izostala, što je valjda u skladu s covid mjerama, a izostali su i članovi UO MŽOS, što je valjda u skladu s bratvenim mjerama. Radujemo im se na budućim utakmicama (peharima i članovima UO MŽOS-a).

ŽOK Kaštel starta ligaška natjecanja za tri tjedna (10. i 11. Listopada). Ono čemu se još osobito radujemo je maksimalna posječenost budućih utakmica (pridržavajući se svih mjera) navijača i simpatizera. Ulaz na sve utakmice je besplatan. Treba samo volje i organizacije. Dobar provod zajamčen, a vaša je podrška neprocjenjiva.

Ostavi komentar