Čakovečka haklerska ekipa “3+1 gratis” najspretnija na turniru u Donjem Kraljevcu

U subotu, 21. srpnja, je već tradicionalno prije Magdalenja, u Donjem Kraljevcu u organizaciji Košarkaškog kluba Donji Kraljevec održan 6. po redu noćni Streetball turnir “Donji Kraljevec 2018.”.

Natjecalo se osam ekipa iz Kotoribe, Čakovca, Donjeg Hrašćana, Hodošana i Donjeg Kraljevca. Nakon što je svaka ekipa odigrala protiv svake ekipe sukladno ostvarenom plasmnu najvolje četiri ekipe ušle su u polufinale.

U kratkoj pauzi održano je natjecanje u gađanju trica koje je, nakon dvostrukog pripetavanja osvojila mlada nada domaćeg košarkaškog kluba Leonard Kovač.

Polufinale je ponudilo dvije vrlo napete i zanimljive utakmice u kojima su pobjede ostvarile mlade snage Košarkaškog kluba Donji Kraljevec- Junci (Moharić, Krušelj, Lepen, Vlah) koji su u napetoj završnici pobijedili ekipu Gurni muški 4 (Ivanović, Ivanović, Ružić, Švenda) i ekipa 3+1 gratis (Novak, Kranjčec, Drk) koja je savladala također mladu domaću ekipu Sejedno (Mikec, Međimurec, Fuš, Sinković-Gašparić).

U utakmicama za treće mjesto i u finalu presudilo je iskustvo.
Tako su u utakmici za treće mjesto pobjedu odnijeli Gurni muški 4, dok je u finalu bolja bila poznata čakovečka haklerska ekipa 3+1 gratis.

Turnir je protekao u izvrsnom ozračju uz mnoštvo gledatelja i znatiželjnika koji su se krijepili roštiljem, langošima i rashlađenim pićima.

KK Donji Kraljevec posebnu zahvalu na pomoći u organizaciji i ostvarenju turnira upućuje Općini Donji Kraljevec, KIŠ meso – preradi mesa Donji Kraljevec i Kraljevskim slasticama d.o.o. Donji Kraljevec te volonterima i članovima kluba na svesrdnoj i nesebičnoj pomoći.

(mr)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE