Đurđica Slamek i Ivica Mustač kandidati za prvu osobu Svete Marije

Đurđica Slamek, aktualna načelnica i Ivica Mustač traže povjerenje mještana općine Svete Marije za mandat načelnice, odnosno načelnika općine.

Đurđica Slamek na čelu je općine od 2013. godine i to kao kandidat HSS-a. No, zbog nezadovoljstva posljednjim zbivanjima u stranci, nedavno je izašla iz nje iako je bila predsjednica županijske organizacije. Stoga se na predstojećim izborima natječe uz pomoć nezavisne liste Matije Posavca čija je nositeljica a koju podržava i HNS-liberalni demokrati. Ivica Mustač, novo je ime na političkoj sceni.

Građevinski inženjer uz potporu grupe birača nezadovoljan napretkom općine, svojim angažmanom i znanjem to želi promijeniti. Što se pak tiče sastava općinskog vijeća, birači će biti na raspolaganju čak 4 liste. Uz liste spomenutih kandidata, tu je i lista bivšeg načelnika Deana Hunjadija pod imenom Zelena alternativa-održivi razvoj Hrvatske kao i lista stranaka MDS, SDP i HSU čiji je nositelj  Željko Pavlic (MDS). 

Više o kandidatkinji Đurđici Slamek pročitajte OVDJE.

Premda je za očekivati da su svi kandidati spremni javnosti podastrijeti podatke o sebi, međutim do sada kandidat Ivica Mustač nije ispunio obrazac koji smo poslali. Nadamo se da će to obaviti u najskorijem roku s obzirom da je javnost vrlo zainteresirana saznati više o političarima koji obnašaju javnu dužnost ili žele obavljati javnu dužnost.

Ostavi komentar