POZIV na zadanju DIGITRANS radionicu TICM-u

Digitrans radionica

Što znači digitalna transformacija u svakodnevnom poslovanju, kakve koristi od toga imaju mala i srednja poduzeća i s kojim izazovima se susreću kad krenu u transformaciju? Ako vas odgovori na ova i slična pitanja zanimaju, svakako nemojte propustiti zadnju Digitrans radionicu u TICM-u. Osim što ćete dobiti konkretne smjernice kako započeti s novim načinom rada i razmišljanja, imat ćete priliku pitati sve što vas zanima o ovoj temi. Digitalna transformacija itekako je važna za sve poduzetnike koji žele biti ukorak sa zahtjevima današnjeg poslovnog okruženja.

Zato ne dvojite i prijavite se na DIGITRANS radionicu na temu: Razvoj digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS  metodologije koja će se održati u informatičkoj učionici TICM-a na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, 26. travnja s početkom u 9 sati.

Radionicu će moderirati Goran Levačić, marketing dizajner u poduzeću Teltech Systems, koji je sudjelovao u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te ima bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

Program radionice:

09:00 – 09:30     Predstavljanje DIGITRANS metode i alata za razvoj digitalnog modela
09:30 – 10:30     Analiza postojećeg poslovnog modela poduzeća
10:30 – 10:45     Pauza za kavu
10:45 – 11:45     Istraživanje korisničkih potreba
11:45 – 12:15     Pauza za ručak
12:15 – 12:30     Kreiranje ideja
12:30 – 13:15     Odabir potencijalnog rješenja
13:15 – 14:00     Pauza za kavu
14:00 – 14:30     Prototipiranje
14:30 – 15:00      Izrada novog poslovnog modela

Sudionici će uz pomoć materijala i alata DIGITRANS metode, razvijati novi poslovni model. Cilj je radionice da svi sudionici usvoje metodu razvijenu u okviru DIGITRANS projekta tako da je mogu primijeniti i na svoje poslovanje.

Poželjno je da se svi sudionici radionice upoznaju s DIGITRANS metodologijom razvoja digitalnog poslovnog modela te materijalima i alatima dostupnima na DIGITRANS.me platformi.Platforma je dostupna na hrvatskom jeziku što će korisnicima još više olakšati njeno korištenje.

Sudionici se prijavljuju ispred poduzeća. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na 15.

izvor: TICM

Ostavi komentar