Makljaža u Paragu: Teže ozlijeđeno dijete i pokušaj ubojstva 30-godišnjaka

Policijska uprava međimurska izvijestila je o tučnjavi i kamenovanju koje se dogodilo ove subote u večernjim satima.

-U subotu 17. srpnja oko 21:00 u Paragu, na ulici došlo je tučnjave između više mlađih muškaraca, na način da su se fizički obračunali, a zatim su 20 i 32-godišnjaci s područja općine Nedelišće nepoznatim predmetima izudarali 30-godišnjaka. Na to su se priključili drugi nepoznati mještani te je došlo do međusobnog kamenovanja kada je zalutali kamen pogodio 12-godišnje dijete.

Dijete i 30-godišnjak su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju te je utvrđeno je da su zadobili teške tjelesne ozljede. Naknadno je utvrđeno da je u sukobu teže ozlijeđen i 37-godišnjak. Policijski službenici su uhitili 20 i 32-godišnjaka s područja općine Nedelišće.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 32 i 20-godišnjaci počinili kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju na štetu 30-godišnjaka na način da ga je 32-godišnjak više puta udario bokserom dok ga je 20-godišnjak najmanje jednom udario drvenom letvom, dok je 32-godišnjak počinio i kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda na štetu 37-godišnjaka na način da ga je udario drvenom letvom po ruci.

Protiv 32 i 20-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku za mladež te su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Kriminalističko istraživanje vezano za zadobivanje ozljeda djeteta se nastavlja, stoji u priopćenu policije.

Ostavi komentar