Zagrebački Međimurci oprostili se od gradonačelnika Bandića

milan bandic i zagrebacki međimurci
Zagrebački Međimurci s gradonačelnikom Bandićem za jednog od međimurskih proštenja u Zagrebu.
Društva Međimuraca u Zagrebu, ovaj utorak oprostilo se od preminulog gradonačenika Grada Zagreba Milana Bandića, uputilo je objavu za javnost koju donosimo u nastavku:

 

– Tijekom dugogodišnjeg mandata gospodina Milana Bandića na čelu Grada Zagreba, Društvo Međimuraca u Zagrebu imalo je značajnu potporu u radu kao i brojne uspješne suradnje te istinskog prijatelja koji je uvijek bio rado viđen gost na događanjima u organizaciji Zagrebačkih Međimuraca.

S velikom tugom članovi Društva primili su vijest o iznenadnom odlasku gradonačelnika koji je ujedno bio i njihov počasni član.
Kako bi se zahvalili i iskazali svoje poštovanje, Zagrebački Međimurci  oprostili su se od gospodina Bandića dirljivom i iskrenom oproštajnom porukom upisanom u Knjigu žalosti, koju također prenosimo u cijelosti:
Dragi gradonačelniče,
Uvijek smo s ponosom isticali da ste naš počasni član i veliki prijatelj Društva! U ime svih međimuraca u Zagrebu zahvaljujemo se na nesebičnoj pomoći, iskrenom prijateljstvu, savjetima, kao i svakoj riječi koju ste sa žarom i ljubavi uputili nama koji smo svoj dom našli i stvorili u gradu Zagrebu. Neka Vam je laka zemlja i mirna duša.
Vaši Zagrebački Međimurci, stoji u objavi Društva Međimuraca u Zagrebu.

Ostavi komentar