Ervin Vičević kandidira se i treći put za načelnika Selnice

U Društvenom domu u Selnici danas je održano predstavljanje kandidata Hrvatske demokratske zajednice za načelnika Općine Selnica na predstojećim lokalnim izborima.

Po treći put za načelnika će se kandidirati Ervin Vičević, trenutni načelnik. Podršku su mu pružili vijećnik Dragutin Bohnec, ispred HSLS-a, te općinski vijećnici Miljenko Vrančić i Ivan Levačić, koji su ignorirali naputke svoje stranke i dali podršku trenutnom načelniku.

Potrebno je napomenuti da je Miljenko Vrančić podupro načelnika Ervina Vičevića čak do te mjere da je prije tjedan dana napustio Reformiste te će na predstojećim izborima biti nositelj Nezavisne liste za Općinsko vijeće Selnica i Mjesni odbor Zebanec.

Podršku su Vičeviću pružili i gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak, kao i Nikola Hren, kandidat za zamjenika župana Međimurske županije iz Selnice.

-Nastavljam dalje u istom tonu. Nova stambeno-poslovna zgrada ostavila je izvrstan dojam na Međimurje, pa čak i izvana. Već imamo zapisano četvero zainteresiranih za kupnju stanova. Interes je veliki i za izgradnju. Kada dobijemo građevinsku dozvolu, tada će se znati i potencijalni investitor, naglasio je selnički načelnik Vičević.

Istaknuo je da je danas bio u Ministarstvu turizma na poziv tajnice Sandre Herman s kojom je razgovarao o kampu u Selnici. Zamolio ju je, kako je istaknuo, da se osiguraju sredstva te da se u sljedećih tri godine taj kamp na ribnjaku konačno izgradi.

Ervin Vičević

Na mjeru 7.2. prijavit će cestu Gornji Zebanec, za što su već dobili građevinsku dozvolu.

-Znate svi da nam su najveći problem u općini nerazvrstane ceste. Rješavamo dio po dio svake godine, i to ćemo nastaviti. Tu je i rekonstrukcija niskonaponske mreže. Elektra je lani započela ozbiljno ulagati u Selnicu. Izgradili su dvije trafostanice u Bukovcu i Merhatovcu. U Zoni završavaju skidanja dalekovoda i ukapanje kabela, tako da sve ide onim zacrtanim tijekom da bi Selnica bila i postala jedna urbana sredina koja teži 21. stoljeću, istaknuo je Vičević na predstavljanju.

U nastavku je dodao da je u ovih osam godina dao svoj maksimalni trud u sve projekte te da ima veliku podršku od svojih kolega.

Na predstavljanju se obratio i Miljenko Vrančić koji će biti na čelu Nezavisne liste.

-Situacija u našim Reformistima i nije bila neka povoljna, svi znate kakva su sve prepucavanja bila. Iz Reformista sam izašao jer će oni u svim podružnicama podržati SDP, a u Selnici nismo nikad podržali SDP. Ovdje podržavam čovjeka, mene uopće ne zanima da je on otišao u HDZ. Ervine sretno i imaš moju podršku, dodao je Vrančić.

Gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak istaknuo je da mu je važno da se i susjedna Općina Selnica razvija, barem, tim tempom kao i do sada te mu je poželio sreću na izborima.

-Jednoglasnom odlukom našeg općinskog odbora Ervin Vičević izabran je za kandidata za načelnika Selnice ispred HDZ-a. To mi je drago jer se radi o osobi koja se dosadašnjem radom dokazala da može i hoće te da će i dalje raditi za dobrobit žitelja Selnice, dodao je Nikola Hren na kraju presice.

Miljenko Vrančić
Miljenko Vrančić
Dragutin Bohnec
Dragutin Bohnec

Foto: Sanja Heric

Ostavi komentar