Polaris – energija koja iscjeljuje i pomlađuje te pomaže kod svih vrsta bolova

polaris energija

Specifična primjena Polarisa očituje se kod svih vrsta bolova, bolne kralježnice i zglobova, loše cirkulacije, opstipacije, problema s crijevima i želucem, hemoroida, ginekoloških i uroloških problema, PMS-a, klimakteričnih tegoba, neplodnosti, oslabljenog libida i potencije, uvećanja prostate, pretilosti, plućnih i srčanih problema, problema sa štitnjačom i sinusima, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja…

Već odavno je potpuno jasno da smo mi bića elektromagnetske prirode. To je znanstveno dokazano, a znatan broj dijagnostičkih postupaka u klasičnoj medicini bazira se upravo na mjerenju naših elektromagnetskih parametara, pa se tako procjenjuje stupanj našeg fizičkog zdravlja ili funkcija pojedinih organa.

Najpoznatije od tih metoda su: EKG, EEG, EMG, magnetska rezonancija i druge manje poznate. Apsurdno je u cijeloj priči to što takvu dijagnostiku ne prati odgovarajući način liječenja nego se sve svodi na primjenu farmakoloških proizvoda, čija učinkovitost dolazi sve više u pitanje, prvenstveno zbog strašnih nuspojava. Je li opravdano to da se neke bolesti proglašavaju neizlječivima i da se terapija istih svodi na doživotnu ovisnost o lijekovima, ako se zna da su iste te bolesti bile uspješno liječene prije nekoliko desetljeća?

Zadivljujući su rezultati koje su Georges Lakhovsky i Nikola Tesla postizali primjenom svojih visokofrekventnih oscilatora i vortex (vrtložnih) antena na velikom broju pacijenata s raznim zdravstvenim problemima. Slike 1, 2 i 3 govore same za sebe, a snimljene su 40-ih godina prošlog stoljeća. Ako se bolje zagledate u sliku 3, primijetit ćete, da ne samo da je nestala promjena s lica nego su se i bore izravnale, koža zategnula, kosa postala gušća. Osoba ne samo da je izliječena nego se značajno i vidno pomladila. Ako je to bilo moguće prije toliko godina, što je tek danas moguće, pitao bi se razuman čovjek.

Rad s vibracijskim uređajima

Fasciniran cijelom ovom pričom, već godinama se s nekolicinom kolega liječnika i inženjera bavim ovom problematikom. Uspjeli smo nabaviti i napraviti većinu sustava i uređaja koji su i tada bili korišteni, nabavljali smo izvorne sheme uređaja iz Muzeja Nikole Tesle u Beogradu i sa svih strana svijeta, gdje god su bile dostupne. Rezultati koje smo dobivali upravo s tim sustavima bili su fascinantni.

Kod nekih problema, npr. s lokomotornim sustavom (kralježnica, zglobovi, tetive, ligamenti) koji su pacijente mučili godinama i uz sve bezuspješne klasične postupke, mi smo u svega nekoliko tretmana uspjevali postići velika poboljšanja. Neke od tzv. ”neizlječivih” bolesti, kao što je hipotireoza (Hashimoto) uspjevali smo dovesti pod kontrolu isto kao i oni prije toliko godina.

Dino Tomić
Dr. Dino Tomić, spe. ginekologije i porodništva

Međutim, od sve tehnike koju smo koristili, na mene je najveći, zapanjujući utisak ostavio energetski disk – POLARIS, koji bez ikakvog električnog napajanja postiže takve učinke i rezultate kod osobe koja ga koristi, zbog čega je vrijedan svake pažnje i divljenja. Suština svega je osigurati nesmetan dotok i protok svježe energije kroz tijelo i bolesti nestaju same od sebe. Sve to se upravo postiže primjenom POLARISA, i sada već imamo ogroman broj pozitivnih povratnih iskustava od korisnika POLARISA, od običnih ljudi pa do doktora medicine, čija svjedočanstva možete pročitati na našoj web-stranici.

Specifična primjena polarisa kod:

Svih vrsta bolova, bolne kralježnice i zglobova, loše cirkulacije, opstipacije, problema s crijevima i želucem, hemoroida, ginekoloških i uroloških problema, PMS-a, klimakteričnih tegoba, neplodnosti, oslabljenog libida i potencije, uvećanja prostate, pretilosti, plućnih i srčanih problema, problema sa štitnjačom i sinusima, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja…

O autoru:

Dr. Dino Tomić, spec. ginekologije i porodništva

Preko 20 godina bavi se istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine: kvantnom i biorezonantnom medicinom, homeopatijom, akupunkturom i energetskim tehnikama.

Naručivanje putem telefona:

Tel. 095 5155 446

Cijena: 295 kn + 32 kn poštarina

E-mail: [email protected]

www.polarisdisk.hr

Ostavi komentar