Doček Nove godine u podne u Novom Marofu

doček nove godine novi marof

Novi Marof i ovaj put Novu godinu dočekuje nešto ranije, u podne! Unazad nekoliko godina provjeren recept za dnevnu verziju ovog najluđeg dana u godini realizirati će se kod Kulturnog centra “Ivan Rabuzin” gdje vas očekuje: odlična svirka uz Vizija Band- Music & More, bogata ugostiteljska ponuda, Motomrazovi i Quadmrazovi, tombola, a baloni puni vaših dobrih želja, polijeću točno u podne!

Ako ovaj dan želite provesti još luđe i drugačije, prijavite se za Zimski ŠIC NA BIC #2 i na doček dođite na dva kotača nakon lagane vožnje novomarofskom okolicom!

Jedna od najdugovječnijih biciklijada u ovom dijelu Hrvatske, „Šic na bic“, prošle je godine dobila i svoje prvo zimsko izdanje. Dobre vibracije, lijepo vrijeme i lagana ruta privukle su zaljubljenike u dva kotača na ovu zimsku biciklijadu te se ove godine priprema drugo izdanje. Ruta je u duljini od 10-tak kilometara i rekreativne je prirode s ciljem na Dočeku Nove godine U PODNE u Novom Marofu. U organizaciji udruge Mladi za Marof i uz potporu Turističke zajednice Grada Novog Marofa i ove će godine biciklijada imati veseli i opušteni karakter. Za sve prijavljene osigurana je okrijepa na samom Dočeku!

09:00 Okupljanje u gradskom Centru za društvene aktivnosti i nezavisnu kulturu “Stara škola”, Zagorska 31, Novi Marof – pregled bicikala, preuzimanje majica, zagrijavanje uz topli čaj
10:00 Start rute: Novi Marof – Grana – Gornje Makojišće – Mađarevo – Krč – Remetinec – Novi Marof (10km)
11:00 Dolazak na cilj: vanjska terasa KC “Ivan Rabuzin” – slikanje, obrok za sudionike, zabavni program
12:00 Doček Nove godine U PODNE – Novi Marof

Prijave:

https://goo.gl/forms/mM1jKVlNbmpowzbW2
https://www.facebook.com/events/1592600777543711/

U svakom slučaju, zabava zagarantirana!

Ovdje se možete zabavljati do 14.00 sati, a onda nastaviti zabavu u brojnim ugostiteljskim objektima u našem gradu i pričekati neki večernji doček. Dođite u Novi Marof na Doček u podne, jer „ziher je ziher“!

Ostavi komentar