Zrinskice u uzbudljivoj utakmici zaustavile Trešnjevkin pobjednički niz

Rukometašice Trešnjevke nisu nastavile s pobjedama, naime, u 22. kolu Zrinski je došao do slavlja.

Od gotovo samog starta Zrinski je imao prednost (2:1, 5:4), a onda je u 15. minuti zaredao četiri brza gola i postavio 10:4 na semaforu.

Trešnjevka je bila bez gola punih osam minuta, ali napokon je napad proradio u posljednjim minutama prvog dijela kada su zagrebačke djevojke smanjile zaostatak na 13:16. Nastavile su igračice Trešnjevke dobro igrati i u nastavku te su nakon pet minuta igre stigle na minimalan zaostatak.

No, to se nije dugo zadržalo i Zrinskice su vrlo brzo ponovno otišle na +4 (25:21). Zanimljivosti nije nedostajalo jer je Trešnjevka u 58. izjednačila na 27:27 i dovela u neizvjesnost, a na kraju je spretniji bio Zrinski koji je zabio dva brza gola i slavio 30:28.

Ana-Maria Gavrić i Lea Vukojević svaka s po deset pogodaka bile su najbolje kod Zrinskog,dok su Tea Grubišić i Ena Car zabile su po tri, a Melani Balić i Ira Resman po dva gola. Kod Trešnjevke najviše je zabila Elena Matijaš, njih šest.
Ovom pobjedom četiri kola do kraja Zrinski se s 25 bodova nalazi na petom mjestu, a u sljedećem kolu domaćin je ekipi Dugog Sela.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE