PRVA A LIGA STRELJAŠTVO: Mladi ženski sastav Zelenbora sve bolji i bolji!

U punom jeku je sezona u gađanju zračnom puškom i pištoljem u kojem međimurskom streljaštvo ima u obje discipline svoje predstavnike u najjačim hrvatskim ligama.

U Osijeku je održano 3. kolo 1. A i B lige, a od naših klubova opet je briljirao mladi ženski sastav Zelenbora iz Brezja koji je polučio još jedan izvrstan rezultat – 3. mjesto s 1815.9 krugova. Sve djevojke pucale su na visokom nivou. Opet je iskočila izvrsnim rezultatom Anamarija Turk (612 krugova), ali odlična je također bila Lara Vrančić 605, kao i Lara Kralj 598.8 krugova.

S 8 osvojenih bodova Zelenbor iz Brezja skupio je ukupno 24, učvrstile su se na 4. poziciji i u nastavku natjecanja ako nastave pucati u ovako dobroj formi, mlade članice našeg sastava mogu napasti i treće mjesto koje drži Mladost Zagreb.

Muška ekipa Zelebora nije bila u Osijeku previše raspoložena, nastupila je i u malo promijenjenom sastavu i osvojila je 8. mjesto i 3 boda. Pucali su u sastavu: Miroslav Turk 604.7, Dragan Turk 602.0 i Marko Peras 589.9. U ukupnom poretku nakon ova tri osvojena boda imaju 15 i pali su na 6. mjesto.

U gađanju zračnim pištoljem Alzas je zauzeo standardno 4. mjesto s 1657 krugova (Ivica Takač 562, Saša Kralj 550, Stjepan Hamer 545). Mogu oni i bolje. Alzas drži i četvrto mjesto u ukupnom poretku. Kod žena njihova članica Natalija Kikelj Vugrinec također kao i njezine muške kolege, nije pucala onako kako zna i može i zauzela je 13. mjesto s rezultatom 541.

Kad smo već kod pojedinačnih rezultata, onda treba izdvojiti onaj od Hrvoje Marčec iz Slobode Mihovljan koja nastupa u 1. B ligi, ali je od svih strijelaca u gađanju zračnim pištoljem obje najbolje hrvatske lige imao 8. rezultat s 562 kruga i 12 centara i izborio ulazak u finale. Ivica Takač iz Alzasa također je imao 562 kruga, ali manje desetki, pa je završio na 9. mjestu.

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE