Ženska ekipa U11 iz KK Mladost Ivanovec sudjelovala na državnom prvenstvu

Minulog vikenda u sportskim dvoranama u Đurđevcu i Kalinovcu održano je državno prvenstvo u mini basketu za curice do 11 godina.

Na završni turnir plasirale su se ŽKK Folka Borovje, ŽKK ARX Crikvenica, ŽKK Ragusa, KK Rekord Tim, KK Rovinj – Rovigno, ŽKK Virovitica, KK Županja, ŽKK Zagreb, KK Akademija Anđa Jelavić, a među njima i KK Mladost iz Ivanovca pod vodstvom trenera prof. Brune Kovačića.

U grupnoj fazi curice iz ekipe Mladosti odmjerile su snage sa daleko starijama ekipama ŽKK Folka Borovje, ŽKK ARX Crikvenica, ŽKK Ragusa, KK Rekord Tim. Uz veliku podršku svojih roditelja, nažalost cure su upisale sva 4 poraza što im je donijelo borbu za 9 mjesto.

U tjesnoj borbi za 9 mjesto izgubile su utakmicu, ali kako je ekipa KK Rekord Tima bila diskvalificirana zbog pokušaja prevare, cure iz Mladosti su ipak osvojile 9. mjesto u državi, što je veliki uspjeh za KK Mladost.

Dodatna nagrada za naporan rad trenera prof Kovačića i igračice kluba stigla je u vidu plasmana mlade Nikol Pavleković (2015.god) u 2. petorku turnira što je svrstava među 10 igračica države.

Bravo za cijelu ekipu U11, prof Kovačića, sve članove KK Mladosti Ivanovec, kao i roditelje koji su glasna podrška na svim utakmicama.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE