Elta: Educirani djelatnici prodaju i servisiraju svu poljoprivrednu mehanizaciju

Tvrtka Elta u vlasništvu obitelji Hrelja djeluje od 1990.godine, a nakon poslovanja u Pušćinama, preselili su se u Čakovec gdje su smjestili ured, prodaju te servis. Njihova osnovna djelatnost je prodaja poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova te servis strojeva. Što se tiče prodaje mehanizacije, kod njih možete nabaviti opremu za ratarstvo, vinogradarstvo, voćarstvo i stočarstvo.

Vlasnici Elte, Tamara i Kristijan Hrelja
Vlasnici Elte, Tamara i Kristijan Hrelja

Dobili su zastupstvo za Massey Ferguson

Od brendova, zastupaju Challenger, Fendt, Valtru, Class, John Deere, Deutz-Fahr i mnoge druge, a posebno se ponose odnedavnim zastupstvom za Massey Ferguson, zbog čega se lakše probijaju na visoko konkurentnom tržištu poljoprivredne mehanizacije. I ostali brendovi koje zastupaju renomirani su proizvođači vrhunske mehanizacije. Od prodajnog asortimana mogu se pohvaliti bogatom ponudom plugova, prednjih utovarivača, traktora, prese, kombajna, prikolica, prskalica, sijalica, roto brana, freza, malčera te ulja i maziva.

Popravljaju svu poljoprivrednu mehanizaciju
Popravljaju svu poljoprivrednu mehanizaciju

Prodaju originalne rezervne dijelove i obavljaju brzi servis

Tvrtka Elta sa sjedištem u Čakovcu, na rotoru na zaobilaznici, osigurava nabavu i implementaciju dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju. Mogu nabaviti originalne dijelove za sve vrste poljoprivredne mehanizacije svih renomiranih proizvođača, koji odgovaraju najvišim svjetskim standardima. Osim dijelova koje imaju na skladištu, brzo nabavljaju bilo koji dio koji vam treba, a servis je brz, što klijentu u tom poslu puno znači. Također, o svakom će koraku servisa obavještavati vlasnika i provjeriti slaže li se s prijedlogom  servisera. Osim kvalitetnog i brzog servisiranja, održavat će proizvode koje kod njih kupite te vam u svakom trenutku pružiti koristan savjet.

Nabavljaju originalne dijelove za poljoprivredne strojeve
Nabavljaju originalne dijelove za poljoprivredne strojeve

Ključni dio njihove tvrtke školovani su prodavači i serviseri koji konstantno prolaze edukacije kako bi što kvalitetnije odgovorili na sva kupčeva pitanja.

Posjetite tvrtku Elta na adresi Preloška 136 u Čakovcu ili kontaktirajte na brojeve telefona 040/895-149 ili 040/633-699. Nabavite svoj novi poljoprivredni stroj ili servisirajte postojeći s maksimalnim povjerenjem.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE