Djeca s teškoćama u razvoju također uz pomoć PK Vidre mogu plivati u Čakovcu

Projekt ‘Treneri velikog srca’ provodi se od strane Hrvatskog plivačkog saveza osoba s invaliditetom, čija je predsjednica naša ugledna i nagrađivana paraolimpijka Ana Sršen.

Plivački klub PK Vidra Varaždin pozivamo roditelje/skrbnike djece s teškoćama u razvoju da se uključe u aktivnosti Škole plivanja za djecu.

Škole plivanja prema Halliwick konceptu za djecu s teškoćama u razvoju održavaju se u sklopu projekta ‘Treneri velikog srca’.

Škole plivanja za djecu s teškoćama u razvoju, već četvrtu godinu za redom provodi Hrvatski plivački savez osoba s invaliditetom u suradnji s Gradom Varaždinom i Gradom Čakovcem.

Plivački klub Vidra Varaždin – klub za osobe s invaliditetom, kao jedinstveni takav klub u području sjeverozapadne Hrvatske omogućava nastavak Škola plivanja. Svojim članovima već dvanaest godina omogućava bavljenje sportom i sudjelovanje na natjecanjima, a uz tim iskusnih stručnjaka provodi i njihovu rehabilitaciju.

Voditeljica Škola plivanja prema Halliwick konceptu u Varaždinu i Čakovcu te predsjednica PK Vidra Varaždin je Višnja Bunić, profesorica kineziologije, instruktorica te voditeljica Halliwick grupa; u suradnji s Majom Marijom Želimorski, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick instruktoricom; Majom Sabolić, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick instruktoricom; Halliwick asistenticom; Martinom Štumerger, prvostupnicom fizioterapije, Halliwick asistenticom, Snjezanom Mergon, profesoricom kineziologije, Halliwick instruktoricom, Renatom Kos, prof. rehabilitatoricom, volonterkom Škola plivanja prema Halliwick konceptu u Varaždinu.

Podsjećamo, projekt ‘Treneri velikog srca’, provodi se od strane Hrvatskog plivačkog saveza osoba s invaliditetom, čija je predsjednica naša ugledna i nagrađivana paraolimpijka Ana Sršen, ujedno i voditeljica projekta na državnoj razini.

Škole plivanja održavaju se svake srijede od 18 do 18.45 sati u Varaždinu, na Gradskim bazenima, te u Čakovcu, nedjeljom od 11 do 11.45 sati, na Gradskim bazenima ‘Marija Ružić. PK Vidra treninge održava na Gradskim bazenima Varaždin, ponedjeljkom od 13 i 30 do 14 i 30 sati, srijedom od 17 do 18 sati te četvrtkom od 16 do 17 sati . Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem e-maila: [email protected] ili na broj telefona 098 600 227.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE