Manekenka koja je optužila nogometaša za silovanje sada je optužena za iznudu

Foto: Instagram

Nogometnu zvijezdu Neymara oslobodili su optužbi koje je brazilska manekenka Najila Trindade podignula protiv njega, prenosi BBC.

Manekenka je tvrdila da ju je Neymar prisilio na spolni odnos 15. svibnja u jednom hotelu u Parizu. Dokaza o silovanju nije bilo dovoljno. Brazilska policija, naime, sada je podigla optužnicu protiv Najle Trindade zbog pokušaja iznude novca od nogometaša PSG-a.

– Nakon razmatranja materijala kriminalističkog istraživanja, vlast se odlučila i za podizanje optužnice protiv N. za klevetu i iznudu – objavili su.

Prema policijskom izvješću, Najla je Neymara upoznala putem Instagrama gdje joj je on predložio da se nađu u hotelu u Parizu. Platio joj je zrakoplovnu kartu iz Brazila za Francusku i rezervirao sobu u luksuznom hotelu Sofitel Paris Arc de Triomphe. Navodi da je 15. svibnja on “očito bio pijan” kada je došao u sobu. – Nakon razgovora i zagrljaja Neymar je u jednom trenutku postao agresivan te je bez pristanka djevojke sudjelovao u seksualnom činu – navodi se u policijskom izvješću.

– Vratila se u Brazil dva dana kasnije, a da nije izvijestila francusku policiju o navodnom incidentu, jer je “emocionalno uzdrmana i strahovala je prijaviti nasilje u drugoj zemlji” – nastavlja se u izvješću.

Otac nogometaša, Neymar dos Santos, izjavio je tada da je “jasno da je to bila zamka”.

– Ako moramo pokazati Neymarove poruke koje je izmjenjivao putem WhatsAppa s dotičnom djevojkom, spremni smo to i učiniti – kazao je Neymarov otac.

Ostavi komentar