Nova jesenska shema na TV programima! Koji je vaš favorit?

Počele su nove sezone neke od najgledanijih TV serija i emisija!

Omiljeni likovi popularne serije “Na granici” vratili su se na male ekrane 10.rujna. Na samom početku nove sezone svjedočimo tome kako je Zorka zatočena u kolibi svojih otmičara, Ljube i njegove sestre Ljubice. Još uvijek u Zorku zaljubljeni Ljubo koristi vrijeme pišući Zorki pjesme, što njegova sestra Ljubica ne odobrava. Ivana i don Božo nastavljaju svoju ljubavnu priču, Krešo je sretno stigao u Irsku, a Tadija i Mate su uvjereni da će ga ugledati na live kameri u Dublinu, koju neumorno prate.

Počela je i nova dramska serija “Drugo ime ljubavi”. Glavni protagonisti su tajanstvena i energična Dolores – Lola (Elizabeta Brodić), nepromišljeni Igor (Slavko Sobin) i markantni i dobrodušni Saša (Momčilo Otašević), a glavni pokretač njihovih odnosa je, naravno, ljubav. U prvom planu pratimo Lolinu i Igorovu potragu za sinom koji im je prije deset godina oduzet nakon rođenja, zbog čega se radnja serije na trenutke vraća i u prošlost.

Novi pokušaji zavođenja i žestoka borba za idealnog muškarca Mije Matića gledat će se u novoj sezoni “Gospodina Savršenog”. Na zagrebačkim brežuljcima smjestila se luksuzna vila koja je postala dom novog Gospodina Savršenog i 19 prekrasnih djevojaka koje će se nastaviti boriti za njegovu pažnju i naklonost, a sve kako bi pronašle pravu iskrenu ljubav.

Darinka Ljubica Goravica Green, Daniel Granja, Srećko Ponjavić, Domino Santro i Jack Vukoja ovogodišnji su kandidati 11. i međunarodne sezone u emisiji “Ljubav je na selu”. U Hrvatsku su pristigli iz dalekih krajeva i to sve kako bi pronašli svoju srodnu dušu.

Ostavi komentar