Konobar postao hit dajući otkaz šefu koji mu je u tri sata ujutro poručio da dođe raditi na slobodan dan

konobar bar kafić alkohol
Ilustracija, Foto: Pixabay

Konobar iz Velike Britanije oduševio je ljude diljem svijeta načinom na koji je dao otkaz jer mu je šef rekao da mora doći raditi na svoj slobodan dan, a to mu je javio u 3 ujutro tog istog dana.

-Trebaš doći danas u smjenu od 11 do 22 sata. Imamo event i jednog konobara, napisao je šef konobaru u Velikoj Britaniji u tri ujutro, prenosi večernji.hr 

Ovaj ga je pristojno podsjetio da mu je slobodan dan i da ne može raditi. Ton poruka njegova šefa znatno se promijenio te mu je poručio kako mora biti “timski igrač”. 

-Ne možeš samo misliti na sebe, napisao mu je, prenosi TodayUKNews.  Konobar mu nije ostao dužan: -Zašto mi tek sad, u 3 ujutro govoriš da trebam raditi danas u 11 sati? Popio sam nekoliko pića i ne dolazi mi se na posao mamuran raditi toliko dugo na slobodan dan. 

Šef mu je bezobrazno odgovorio kako “nije dobro previše se napiti”. 

-Ti to govoriš konobaru da ne pije u svoje slobodno vrijeme? Želiš li reći i kuharima da ne jedu kad ne rade? upitao ga je u poruci uz emoji smiješka.

Naveo je još i to da bi došao raditi da mu je to netko javio to u primjereno vrijeme. Očito se njegovu šefu to nije svidjelo jer mu je napisao da će morati razgovarati o njegovu ponašanju. Konobaru se to opravdano nije svidjelo te je dao otkaz. 

-Svugdje se traže konobari. Mislim da ću otići raditi na jedno od tih mjesta. Dosta mi je tebe”, napisao je, na što mu je poručio njegov šef da će požaliti. Konobar mu je samo odgovorio: Poliži mi mi guz***.

Ostavi komentar