Streličarski klub „Katarina Zrinski“ organizirao odlično natjecanje i osvojio 19 medalja

Streličarski klub Katarina Zrinski GOC dvorana

Proteklog vikenda Streličarski klub „Katarina Zrinski“ Čakovec bio je organizator tradicionalno prvog turnira u godini, koji se održava po službenom kalendaru Hrvatskog streličaskog Saveza, u Čakovcu.

Na ovom turniru nastupilo je oko 90 natjecatelja iz Slovenije, BiH te čitave Hrvatske. Domaćini su nastupili najbrojniji, kako je i red, sa 27 natjecatelja, a osvojili su ukupno 19 medalja.

U stilu standardni luk među dječacima do 12 godina zlatnu medalju osvojio je Vid Muškinja, srebrnu medalju osvaja Teo Štrukelj, a brončanu medalju osvojio je Jan Zadravec. U kategoriji dječaka do 14 godina Ivor Nikolić osvojio je zlatnu medalju. Među kadetima najbolji je bio Nikola Brezovec i osvojio zlatnu medalju, dok je Jan Miljan osvojio srebrnu medalju. Među seniorima zlatnu medalju osvaja Mladen Trupković, dok među veteranima Stjepan Oehler osvaja brončanu medalju.

U stilu olimpijski luk među dječacima do 12 godina Matija Talaš osvojio je srebrnu medalju, dok je Leon Kolarić zauzeo četvrto mjesto, a Mihael Trupković zauzeo je peto mjesto. U kategoriji kadeta imali smo jednog predstavnika, ali pravog, tako je Ivo Maček krenuo starim stazama slave i opet počeo osvajati zlatne medalje, pa je i ovaj puta bio bolji od čitave konkurencije i naravno osvojio zlatnu medalju.

Među seniorkama nešto slabije od očekivanog pucala je Sanela Kovačić je na kraju zauzela četvrto mjesto, ali ona može puno bolje, što će imati priliku pokazati već na idućem turniru koji će se sljedeće nedjelje održati u Ljubešćici.

Među seniorima Krešimir Štrukelj osvojio je srebrnu medalju, a jako dobro pucao je Mladen Kodba koji je sa samo jedanim krugom manje osvojio brončanu medalju. Karlo Cilar zauzeo je četvrto mjesto, Tihomir Miljan peto mjesto, a Ivan Hajdinjak zauzeo je deveto mjesto. U konkurenciji veterana Mihael Štebih osvojio je srebrnu medalju dok je Božidar Vurušić zauzeo četvrto mjesto.

U stilu složeni luk dječaci do 14 godina Štefan Granatir osvojio je zlatnu medalju. U kategoriji juniora Krunoslav Sušec osvojio je zlatnu medalju, dok je među seniorima Nino Branda zauzeo sedmo mjesto. U stilu dugi luk među seniorima Goran Paska osvojio je brončanu medalju. U stilu goli luk među djevojčicama Marta Galina osvojila je srebrnu medalju. U kategoriji juniora svoj prvi nastup na turniru Domagoj Smolić okrunio je zlatnom medaljom. Među seniorkama Mija Mance osvojila je brončanu medalju.

Ostavi komentar