6. Dječje igre: STK Zasadbreg organizira turnir u stolnom tenisu i društvenim igrama

Stolnoteniski klub Zasadbreg će u subotu, 3. prosinca s početkom u 09:00, u Domu kulture Zasadbreg organizirati 6. Dječje igre.

Kao registrirana sportska udruga koja djeluje već dugi niz godina u Međimurskoj županiji te kao član Hrvatskog i Međimurskog stolnoteniskog saveza, pozivaju sve na stolnoteniski turnir te na druge zabavne društvene igre.

– Pravo nastupa na stolnoteniskom turniru imaju svi igrači godišta 2007. i mlađi. Nakon turnira u 15:00 slijedi druženje mještana uz stolni tenis. Pravo nastupa imaju svi mještani (ne registrirani igrači), poručuju organizatori i dodaju kako se prijave primaju do četvrtka (1. prosinca) do 15:00 na email [email protected] ili broj telefona 099 216 4658 (Josip Magdalenić).

Kod prijave je obavezno navesti ime i prezime igrača te godinu rođenja, dok kotizacije nema te će svi sudionici imati osiguranu hranu i piće.

– S radošću očekujemo Vaše prijave i dolazak. Uz turnir u stolnom tenisu organizator će organizirati druge zabavne društvene igre, poručili su iz STK-a Zasadbreg.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Petkom živa glazba u Mamas & tapas

Vremenska prognoza 27. travnja

Vremenska prognoza: Sunčanije i toplije

Progoni vještica u Hrvatskoj